Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεν – Παναθηναϊκός: Δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Γαλλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεν – Παναθηναϊκός: Δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Γαλλία

Ρεν - Παναθηναϊκός: Αναζητούν την νίκη οι πράσινοι

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (9/11, 19:45) η Ρεν φιλοξενεί στο Ροαζόν Παρκ τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην 2η θέση με 4 βαθμούς πάνω από την Βιγιαρεάλ που έχει 3, και θέλουν την νίκη για να πάνε στην 1η θέση, διότι ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι αξίζει πολλά. Στην διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυναμικά με μια νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-0 την Βιγιαρεάλ. Έπειτα, ήρθε σε ισοπαλία από την Μακάμπι (0-0) που βρίσκεται στην 4η θέση  και την πρόσφατη ήττα από την Ρεν μέσα στην Λεωφόρο με 1-2. Η Ρεν είναι στην 1η θέση με 6 βαθμούς και απόψε θα κάνει τα πάντα για να νικήσει μέσα στην έδρα της για να παραμείνει πρώτη.


Τα στατιστικά και οι συνέντευξης των δύο ομάδων

Ο Παναθηναϊκός έρχεται με 2 μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα με την Λαμία με 1-2 κα με τον Πανσερραϊκό με σκορ 5-0. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια με τον προπονητή τους να βρίσκεται στον πάγκο, έχει αποδείξει ότι θέλει να κάνει πολλά. Ο προπονητής του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνεύντεξή που παραχώρησε, μίλησε για τον αποψινό αγώνα και δήλωσε πως: 

“Περιμένω την ίδια. Ίδιο τρόπο σκέψης. Είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστικό στιλ και το στηρίζει είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα ξέρουμε για την Ρεν μέχρι σήμερα. Μία ομάδα που θέλει να τρέξει, να πιέζει, θέλει ρυθμό, που φτάνει τον αντίπαλό στα όριά του από όλες τις πλευρές. Θα είναι παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο που παίξαμε μαζί τους”.

Οι Ρεν…

Οι γηπεδούχοι, με μια ήττα από την Νις 2-0 και μια ισοπαλία από την Στρασβούργο με 1-1, θέλει να ξαναμπεί στις νίκες στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 11η θέση αλλά και να παραμείνει στην πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η γαλλική ομάδα είχε επικρατήσει με 1-2 με τους πράσινους να χάνουν αρκετές φάσεις με 19 ευκαιρίες για γκολ και οι 6 στην εστία ενώ η Ρεν με 13 και οι 6 στην εστία. Έχει 2/3 η Ρεν με την μοναδική ήττα στον όμιλο να είναι από την ισπανική ομάδα Βιγιαρεάλ με 1-0.

Ο άλλος αγώνας:

Μακάμπι Χάιφα – Βιγιαρεάλ (19:45) σε διαφορετική έδρα στην AEK Arena (Λάρνακα)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις