Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο πιο σέξι άντρας 2023: Διάσημος πρωταγωνιστής στην πρώτη θέση του People
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πιο σέξι άντρας 2023: Διάσημος πρωταγωνιστής στην πρώτη θέση του People

Ο πιο σέξι άντρας 2023: Και δικαίως

Τον πιο σέξι άνδρα της για το 2023 αποκάλυψε το περιοδικό People και δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή της σειράς «Grey’s Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Η αποκάλυψη έγινε στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live», με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Είμαι απλά χαρούμενος που έβγαλαν απόφαση και που φέτος ήμουν εγώ» και πρόσθεσε πως η οικογένειά του το βρήκε αστείο όταν έμαθε για τον νέο του τίτλο. «Γέλασαν, αρκετά δυνατά. Έλεγαν: ‘Όχι, σοβαρά τώρα, ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας;’». Όσο για το πώς αντέδρασε ο ηθοποιός του «Grey’s Anatomy» όταν έμαθε τα νέα, δήλωσε στο περιοδικό People σε συνέντευξή του πως ήταν «εντελώς σοκαρισμένος». «Και μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας πως επρόκειτο για αστείο. Πάντα ήμουν η παράνυμφος και όχι η νύφη» είπε. «Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε το εγώ μου τονώθηκε».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ παίρνει τον τίτλο από τον Κρις Έβανς, ο οποίος στέφθηκε το 2022 ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο. Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντέμπσεϊ εάν ο Έβανς του έχει τηλεφωνήσει, ο ηθοποιός είπε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα. «Ελπίζω όταν κατέβω από την σκηνή απόψε να μου τηλεφωνήσει» απάντησε.

Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Δρ. Ντέρεκ Σέπερντ ή «McDreamy» στην σειρά «Grey’s Anatomy» εμφανιζόμενος σε περισσότερα από 250 επεισόδιο. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία του Μάικλ Μαν «Ferrari» στον ρόλο του Ιταλού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Πιέρο Ταρούφι που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο Associated Press πέρυσι, οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές, χαρακτηρίζοντας τον ρόλο του «τον καλύτερο που είχα ποτέ». Ο ηθοποιός έχει οδηγήσει σε αρκετούς επαγγελματικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των 24 Hours of Le Mans, και είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας Wright Motorsports, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις