Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέσικα Σίμπσον αλκοόλ: Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα έξι χρόνια νηφαλιότητας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζέσικα Σίμπσον αλκοόλ: Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα έξι χρόνια νηφαλιότητας

Τζέσικα Σίμπσον αλκοόλ: Η ηθοποιός γιόρτασε το σημαντικό ορόσημο, αναδημοσιεύοντας μια παλιά φωτογραφία της, στην οποία είναι κυριολεκτικά αγνώριστη

Η Τζέσικα Σίμπσον γιόρτασε τα έξι χρόνια νηφαλιότητας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. Στο στιγμιότυπο, η διάσημη ηθοποιός είναι σχεδόν αγνώριστη, ενώ κάθεται λυπημένη και προβληματισμένη σε έναν καναπέ φορώντας μια ροζ φόρμα και ζακέτα και κοιτάζοντας στο βάθος. Η Σίμπσον μοιράστηκε εκ νέου τη φωτογραφία, την οποία αρχικά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram την 1η Νοεμβρίου 2021 για να γιορτάσει τα τέσσερα χρόνια νηφαλιότητας, στο Story της την Πέμπτη και έγραψε: «6 χρόνια πριν». «Αυτό το πρόσωπο νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου», είχε γράψει τότε στη λεζάντα.

«Είχα τόση αυτογνωσία να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω. Ήξερα ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να δείξει τη νίκη πάνω στην εσωτερική μου μάχη για τον αυτοσεβασμό και να αψηφήσει αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια». Η 43χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι έπρεπε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ επειδή την «εξαντλούσε» το γεγονός ότι «το μυαλό και η καρδιά της έκαναν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση».

«Ήθελα να νιώθω τον πόνο για να τον κουβαλάω σαν παράσημο τιμής»

«Ήθελα να νιώθω τον πόνο για να τον κουβαλάω σαν παράσημο τιμής», συνέχισε. «Ήθελα να ζήσω όπως κάνει ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω μπροστά – να μην κοιτάζω ποτέ πίσω με λύπη και τύψεις για κάθε επιλογή που έκανα και θα έκανα για το υπόλοιπο του χρόνου μου εδώ μέσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο». Η Σίμπσον, στη συνέχεια κατάφερε να χάσει 45 κιλά αφού έγινε νηφάλια και παραδέχτηκε ότι το ποτό δεν ήταν το πρόβλημά της, αλλά η έλλειψη αγάπης του εαυτού της και αυτοεκτίμησης. Παρόλα αυτά, λέει ότι ανακάλυψε ξανά τον εαυτό της και ξεκίνησε από την αρχή.

«Έχω συμφιλιωθεί με τους φόβους και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά θλιβερά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος. Είμαι υπερβολικά ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη» είπε κλείνοντας τη λεζάντα της ανάρτησης Η ηθοποιός έχει συζητήσει με ειλικρίνεια τη μάχη της με τον αλκοολισμό, αποκαλύπτοντας στα απομνημονεύματά της του 2020, «Open Book», ότι άρχισε να εξαρτάται από το αλκοόλ και τα χάπια κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζον Μέιερ το 2007, μετά το διαζύγιό της από τον Νικ Λάτσεϊ.

«Ήταν τόσο έξυπνος και αντιμετώπιζε τη συζήτηση σαν φιλικό διαγωνισμό που έπρεπε να κερδίσει»

«Ήταν τόσο έξυπνος και αντιμετώπιζε τη συζήτηση σαν φιλικό διαγωνισμό που έπρεπε να κερδίσει», έγραψε για τον τραγουδιστή. «Όταν προσπαθούσα να πεταχτώ και να πω κάτι για να προσθέσω στον διάλογο που είχε με τον εαυτό του, αμφισβητούσε αυτά που έλεγα και εγώ σιωπούσα. Φοβόμουν τόσο πολύ μήπως τον απογοητεύσω που δεν μπορούσα καν να του στείλω μήνυμα χωρίς κάποιος να ελέγξει τη γραμματική και την ορθογραφία μου» σημείωσε. Η αυξανόμενη ανασφάλεια και η πίεση ώθησαν τη Σίμπσον στην κατανάλωση αλκοόλ για να ηρεμήσει το άγχος της. «Το άγχος μου κορυφωνόταν και έβαζα άλλο ένα ποτό», μοιράστηκε. «Ήταν η αρχή του να βασίζομαι στο αλκοόλ για να καλύπτω τα νεύρα μου». Η Σίμπσον παντρεύτηκε τον Έρικ Τζόνσον το 2014, με τον οποίο μοιράζεται τρία παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις