Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ροντρίγκο: Ανανεώνει μέχρι το 2028
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ροντρίγκο: Ανανεώνει μέχρι το 2028

Ροντρίγκο: Στη Μαδρίτη βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στη Μαδρίτη βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του πιτσιρικά Ροντρίγκο, καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 22χρονο να παραμένει μέλος του ισπανικού συλλόγου μέχρι το 2028.

Το μέλλον της σε στέρεες βάσεις θέλει να χτίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Βινίσιους μέχρι το 2027, η “Βασίλισσα” ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) την επέκταση συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της ομάδας, Ροντρίγκο. Οι “Μερένχες” είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον 22χρονο για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028 και ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, με το deal να παίρνει σάρκα και οστά σήμερα ο Ροντρίγκο βάζει την υπογραφή του, δεσμεύοντάς τον για επιπλέον τέσσερα χρόνια, μιας και το υπάρχον συμβόλαιο που είχε εξέπνεε στις 30 Ιουνίου του 2025.

Η καριέρα του…

Ο Βραζιλιάνος, αν και σε μικρή ηλικία έχει ζήσει υπέροχα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ροντρίγκο, πριν πάει Ισπανία, ήταν στην Βραζιλία, από όπου κατάγεται και έπαιζε στην γνωστή Σάντος με την φανέλα της οποία έχει βάλει 14 γκολ και 5 ασίστ σε 62 εμφανίσεις από το 2017 έως 2019. Τώρα, αποτελεί μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2019 εως τώρα, έχοντας καταγράψει συνολικά 179 συμμετοχές με απολογισμό 39 γκολ και 33 ασίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις