Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς»- Το συγκινητικό αντίο της Σάλμα Χάγιεκ στον Μάθιου Πέρι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς»- Το συγκινητικό αντίο της Σάλμα Χάγιεκ στον Μάθιου Πέρι

Τα λόγια της μαζί με φωτογραφίες τους από τα παλιά

«Πριν από δύο ημέρες, ξύπνησα με τη συγκλονιστική είδηση ότι ο Μάθιου Πέρι δεν είναι πια μαζί μας» έγραψε η Σάλμα Χάγιεκ σε ανάρτησή της, για τον θάνατο του ηθοποιού που πέθανε το Σάββατο. «Μου πήρε μερικές μέρες για να επεξεργαστώ αυτή τη βαθιά θλίψη. Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός που συμβαίνει όταν μοιράζεσαι όνειρα με κάποιον και μαζί δουλεύεις για να τα πετύχεις. Συγκινήθηκα πολύ πέρυσι όταν ο Μάθιου μοιράστηκε στις ιστορίες του στο Instagram, για το πόσο πολύ του άρεσε το «Fools Rush In» και πώς πίστευε ότι αυτή η ταινία που κάναμε μαζί ήταν ίσως η καλύτερη ταινία του» συνεχίζει στον αποχαιρετισμό της στον Μάθιου Πέρι η Σάλμα Χάγιεκ.

«Όλα αυτά τα χρόνια, αυτός και εγώ βρεθήκαμε να αναπολούμε εκείνη τη σημαντική στιγμή στη ζωή μας με μια βαθιά αίσθηση νοσταλγίας και ευγνωμοσύνης. Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς, αλλά θα συνεχίσω να αγαπώ την ανοησία σου, την επιμονή σου και την υπέροχη καρδιά σου. Αντίο, γλυκέ Μάθιου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ανάρτηση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι έκανε και η Έλεν Ντε Τζένερις

«Ο Μάθιου Πέρι ήταν υπέροχος με πάρα πολλούς τρόπους. Το ότι ήταν αστείος ήταν μόνο ένας από αυτούς. Ήταν απίστευτα ξεχωριστός και θα μας λείψει». Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends» βρίσκονται σε σοκ μετά την ανακοίνωση του θανάτου του φίλου και συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι.  Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ Λεμπλάνκ και η Λίζα Κούντροου των Friends ετοιμάζονται να εκδώσουν κοινή δήλωση για τον Μάθιου Πέρι που βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών.  «Οι ηθοποιοί είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του αδελφού τους, γιατί αυτό ήταν ο “Μάτι”. Ήταν ο αδελφός τους» ανέφερε μια πηγή στο PageSix. «Είναι ολέθριο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις