Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χαντίντ – Παλαιστίνη: Ο πατέρας των μοντέλων συγκρίνει τους Ισραηλινούς με τους Ναζί
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χαντίντ – Παλαιστίνη: Ο πατέρας των μοντέλων συγκρίνει τους Ισραηλινούς με τους Ναζί

Χαντίντ - Παλαιστίνη: Η ανάρτηση έχει πλέον σβηστεί από το Instagram του - Τι έγραφε

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ, ο πατέρας των Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, μοιράστηκε ένα μήνυμα στα social media για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Αν και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει πλέον διαγραφεί, κάποιοι πρόλαβαν να τη δουν και να τη σχολιάσουν. Σε αυτή, ο Μοχάμεντ Χαντίντ έκανε σύγκριση της ισραηλινής κυβέρνησης με τους Ναζί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Παλαιστίνιος κτηματομεσίτης εξέφρασε την άποψή του ότι και οι δύο πλευρές είχαν χαρακτηρίσει τα θύματα ως τρομοκράτες, ανεξάρτητα από τις πραγματικές τους πράξεις, ενώ σημείωσε ότι ορισμένα άτομα με παλαιστινιακές και εβραϊκές ρίζες είχαν αλλάξει τα ονόματά τους.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε τις «ομοιότητες» κατ’ εκείνον μεταξύ του Ισραήλ και των Ναζί, συμπεριλαμβανομένης της εκδίωξης εκατομμυρίων ανθρώπων από τα σπίτια τους και της επιβολής συλλογικών τιμωριών.

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ, ο οποίος έχει τρία παιδιά εκτός από τις διάσημες κόρες του, έχει εκφράσει έντονα τη στάση του για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στη Γάζα από τότε που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου. Στις 20 Οκτωβρίου, μοιράστηκε στο Instagram ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει από τότε που ο ίδιος και οι γονείς του ήταν επίσης πρόσφυγες, αφηγούμενος τη δική του εμπειρία του να γίνει πρόσφυγας στα σύνορα της Συρίας, όταν ήταν μόλις εννέα ημερών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις