Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άλκμααρ – Ναϊμέχεν: Πάγωσε το γήπεδο με τον Μπας Ντοστ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλκμααρ – Ναϊμέχεν: Πάγωσε το γήπεδο με τον Μπας Ντοστ

Άλκμααρ - Ναϊμέχεν: Έπεσε στο χορτάρι ο Μπας Ντοστ

Στην χθεσινή (29/10) αναμέτρηση που η Άλκμααρ υποδέχτηκε την Ναϊμέχεν για την την 10η αγωνιστική του Eredivisie, το παιχνίδι στο 87ο λεπτό ματαιώθηκε. Το γήπεδο όλο πάγωσε με αυτό που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, περίπου έναν μηνά μετά την κατάρρευση του Ετιέν Φάεσεν στο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ, και ο Μπας Ντοστ είχε μια αντίστοιχα δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Άλκμααρ – Ναϊμέχεν.

Δείτε την κατάρρευση του Ετιέν Φάεσεν:

Τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ολλανδός φορ έπεσε στο χορτάρι πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έχοντας σπασμούς, με τον ρέφερι να διακόπτει άμεσα τον αγώνα και το ιατρικό team να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες των δύο ομάδων έφτιαξαν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος αποχώρησε λίγα λεπτά μετά, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του, όπως ανέφεραν στα social media και οι δύο σύλλογοι. Όσον αφορά τη μοίρα του παιχνιδιού, αυτό διεκόπη οριστικά με το σκορ σε εκείνο το σημείο του ματς στο 2-1 για τους φιλοξενούμενους που το ένα γκολ το είχε βάλει ο Μπας Ντοστ.

Το θετικό μήνυμα στο νοσοκομείο

Μέσα από το νοσοκομείο, ο Ολλανδός επιθετικός πόσταρε μια φωτογραφία με τη χειρονομία που είχε κάνει και αποχωρώντας πάνω σε φορείο από το γήπεδο.

“Τα πηγαίνω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Τώρα είμαι στο νοσοκομείο και νιώθω καλά. Ευχαριστώ τους πάντες για την υποστήριξη”, αναφέρει στο μήνυμά του στα social media. Ο Ντοστ έχει αγωνιστεί σε γνωστές ομάδες όπως Σπόρτινγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βόλφσμπουργκ, Μπριζ και τώρα στην Ναϊμέχεν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις