Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Δύσκολο το παιχνίδι στην Κρήτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Δύσκολο το παιχνίδι στην Κρήτη

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται σε φόρμα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Κρήτη επί του ΟΦΗ. Σήμερα (30/10, 21:30 Cosmote Sport1) στο Στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τους Πειραιώτες για την 9η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και είναι εκτός 6αδας, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση με 18 βαθμούς κάτω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει 22 βαθμούς, μετά την νίκη επί του Πανσερραϊκό με σκορ 5-0 στην Λεωφόρο για την Super League.

Οι δύο ομάδες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε πως γνωρίζει την δυσκολία του έργου που θα έχει στο Ηράκλειο. “Πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά. Επομένως απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση από εμάς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος”. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν για την Κρήτη χωρίς τον Κώστα Φορτούνη και τον Ροντινέι, οι οποίοι μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και τέθηκαν εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλτας Νταμπράουσκας και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τη δύναμη της έδρας, την ταύτιση του ΟΦΗ με την Κρήτη αλλά και τον στόχο στον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όσα είπε ο προπονητής, δήλωσε: “Στείλαμε ένα μήνυμα στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ ότι το Γεντί Κουλέ είναι ένα δύσκολο μέρος να έρθεις και ξέρω πως ομάδες σαν τον Ολυμπιακό έρχονται με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς. Αλλά ξέρω ότι θα προετοιμαστούμε ώστε καμία από τις ομάδες που θα έρθει εδώ να πάρει τους τρεις βαθμούς εύκολα. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος εδώ, είμαι περήφανος που συνδέομαι με την ιστορία του ΟΦΗ”. Να σημειωθεί ότι στον περσινό αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακό, το παιχνίδι είχε τελειώσει 1-2.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις