Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μάθιου Πέρι – Φιλαράκια: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι – Φιλαράκια: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»

Μάθιου Πέρι - Φιλαράκια: «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι» τονίζεται στον επίσημο λογαριασμό της τηλεοπτικής σειράς στο Instagram

Φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι αποτίουν τα «Φιλαράκια» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας» τονίζεται στην ανάρτηση. «Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του», προστίθεται ακόμη στην ανάρτηση η οποία πολύ γρήγορα γέμισε από σχόλια που αναφέρονται στην απώλεια του «Τσάντλερ Μπινγκ».

«Σε ευχαριστούμε για το γέλιο» – Οι φαν αποχαιρετούν τον Τσάντλερ Μπινγκ

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό, που τον απολάμβανε από το 1994 έως το 2004 στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο «Τσάντλερ Μπινγκ» με το πνευματώδες και πολλές φορές αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, έγινε ένας από τους αγαπημένους ρόλους των θαυμαστών της σειράς παγκοσμίως.

Οι κωμικές του ερμηνείες, ο αυθορμητισμός του και οι ατάκες του τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο «κλασικούς» ρόλους της τηλεόρασης. Μόλις η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι θαυμαστές του έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού. Το Twitter τις τελευταίες ώρες έχει γεμίσει με ατάκες και σκηνές του «Τσάντλερ Μπινγκ», με πολλές από τις αναρτήσεις να γράφουν «ευχαριστώ» για το γέλιο που πρόσφερε μέσω του ρόλου του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις