Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πεθερός Σούνακ: Η… πρόταση του Ναραγιάνα Μούρθι για τους Ινδούς
ΚΟΣΜΟΣ

Πεθερός Σούνακ: Η… πρόταση του Ναραγιάνα Μούρθι για τους Ινδούς

Πεθερός Σούνακ: Ο εκατομμυριούχος πεθερός του Ρίσι Σούνακ λέει ότι οι νέοι στην Ινδία πρέπει να δουλεύουν 70 ώρες την εβδομάδα

Την άποψη πως οι νέοι στη χώρα του πρέπει να εργάζονται 70 ώρες την εβδομάδα ώστε να γίνει υπερδύναμη η Ινδία, εξέφρασε ο πεθερός του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ, ο ζάπλουτος Ναραγιάνα Μούρθι. Ο Ναραγιάνα Μούρθι, ο άνθρωπος πίσω από τον κολοσσό του λογισμικού Infosys, ανέφερε ότι η Ινδία χρειάζεται νεαρούς που να είναι αποφασισμένοι, «εξαιρετικά πειθαρχημένοι και δουλευταράδες».

Ο Μούρθι τόνισε πως οι νέοι Ινδοί θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Γερμανών και των Ιαπώνων μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα πρέπει να εργάζονται 70 ώρες την εβδομάδα. Η περιουσία του Μούρθι (πεθερός του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ) ανέρχεται σε 4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το CNN. Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος, αναφερόμενος στους νέους Ινδούς, είπε ότι «κατά κάποιον τρόπο η νεολαία μας έχει τη συνήθεια να υιοθετεί όχι και τόσο καλές συνήθειες από τη Δύση και στη συνέχεια να μη βοηθάει τη χώρα».

«Η παραγωγικότητα της εργασίας στην Ινδία είναι μία από τις χαμηλότερες στον κόσμο», είπε επίσης, και πρόσθεσε ότι οι Ινδοί «θα πρέπει να μάθουν από τις πολιτικές που βοήθησαν άλλες αναδυόμενες αγορές, ιδίως την Κίνα». Μάλιστα, ο πρώην CEO και ιδρυτής της Infosys τόνισε ακόμη πως θα πρέπει και οι επιχειρήσεις να παρακινήσουν τους νέους «να εργαστούν πιο σκληρά», λέγοντάς τους πως «για πρώτη φορά η Ινδία μπορεί να κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό»

Παρακολουθήστε τα επίμαχα σχόλια από το 32ο λεπτό και μετά στο βίντεο που ακολουθεί:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις