Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Με το ένα πόδι στην πρόκριση του Conference League ο Δικέφαλος του Βορρά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Με το ένα πόδι στην πρόκριση του Conference League ο Δικέφαλος του Βορρά

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ: Χαμός στο χθεσινό παιχνίδι με ανατροπή του σκορ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στην πρόκριση του Conference League έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο. Συγκεκριμένα, με την χθεσινή νίκη στην Σκωτία (3/3), ο ΠΑΟΚ παραμένει στην κορυφή του ομίλου του και σε μεγάλο βαθμό έχει κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς έχει πλέον αέρα 8 βαθμών από την Αμπερντίν και την Ελσίνκι τις οποίες θα υποδεχθεί στην έδρα του και θα παίξει για την πρωτιά με την Άιντραχτ στην Γερμανία.

Ο δικέφαλος του βορρά είχε πολλά αμυντικά λάθη, γεγονός που οι γηπεδούχοι της Αμπερντίν εκμεταλλεύτηκαν και προηγήθηκαν, με τον Μιόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 50ο λεπτό και τον Πολβάρα στο 58ο λεπτό.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε μια ιστορική βραδιά, με μερικές αλλαγές που δημιούργησε στον αγωνιστικό χώρο έφερε έναν άλλο αέρα, γυρίζοντας το παιχνίδι. Οι ασπρόμαυρη αρχικά μείωσαν με τον Δεσπότοφστο 73′, ύστερα ισοφάρισαν με τον Βιεϊρίνια στο 84′ κάνοντας το 2-2 και στις καθυστερήσεις έγραψαν το 2-3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Ο Αυστριακός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Λουτσέσκου βάζοντας την ομάδα στο αεροπλάνο της επιστροφής με χαμόγελα.

Αλλά και στο πλευρό της ομάδας υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν για να στηρίξουν την ομάδα τους, να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 1000 οπαδοί ταξίδεψαν για να στηρίξουν την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις