Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ – Παρί: Θα φύγει τελικά του χρόνου;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ – Παρί: Θα φύγει τελικά του χρόνου;

Εμπαπέ - Παρί: Το καλοκαίρι θέλει να φύγει

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Το συμβόλαιό του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί λήγει το καλοκαίρι 2024, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να επιμένει να θέλει να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Συγκεκριμένα, μετά τη φετινή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ και του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, θέλει και ο Εμπαπέ να αλλάξει γήπεδο μετά από 5 χρόνια που παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, “το σίριαλ” ανάμεσα στον Εμπαπέ και την Παρί ολοκληρώθηκε προσωρινά, με την παραμονή του Γάλλου σούπερ σταρ στο Παρίσι. Ωστόσο, η ιστορία αυτή δεν φαίνεται να έχει τελειώσει. Το συμβόλαιό του Εμπαπέ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο σε όποια ομάδα θέλει.

Ποια ομάδα σκέφτεται και ποια ομάδα τον θέλει…

Ποια ομάδα δεν θα ήθελε να πάρει τον διεθνή Γάλλο 24χρονο, με 297 γκολ σε όλη του την καριέρα από πρωταθλήματα με Μονακό και Παρί έως και διεθνή παιχνίδια με την Γαλλία.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι άγνωστο. Ωστόσο, οι μερένγκες (Ρεάλ) αναλύουν όλα τα δεδομένα, ενώ είναι καθοριστική είναι η ύπαρξη των Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους. Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η βασίλισσα τους επόμενους μήνες θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και αν λάβει δράση θα το κάνει μετά την 1η Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα, η Παρί θα προσπαθήσει να πείσει τον ποδοσφαιριστή της για την παραμονή του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις