Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πασχαλάκης – Μπρινιόλι: Θα κάνουν ανανέωση;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πασχαλάκης – Μπρινιόλι: Θα κάνουν ανανέωση;

Πασχαλάκης και Μπρινιόλι: Οι 2 top τερματοφύλακες της Super League

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σκέφτονται ήδη για την ανανέωση των 2 τερματοφυλάκων που έχουν κάνει καλή σεζόν και έχουν καλά στατιστικά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει αφήσει ήδη το αποτύπωμά του στον Ολυμπιακό, σε ποσοστό πάνω από το 50%, η εστία του έμεινε απαραβίαστη και οι ερυθρόλευκοι του ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο. Επίσης, ο γκολκίπερ, συμπλήρωσε ένα χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό, από τον πρώτο αγώνα που έπαιξε εναντίον της Καραμπάγκ (0-0) στο Μπακού, στις 13 Οκτωβρίου 2022. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί τη βασική επιλογή των ερυθρόλευκων κάτω από τα δοκάρια και απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς με την απόδοσή του έχει προσφέρει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Θα γίνει ανανέωση και για τον Μπρινιόλι;

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου Ιταλού τερματοφύλακα, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με στόχο την επίτευξη μίας συμφωνίας που θα τον κρατήσει για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται στην ομάδα! Σε δήλωση που είχε κάνει ο Ιταλός γκολκίπερ, είπε πως “ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει, θα περιμένω και φυσικά θέλω να παραμείνω εδώ. Για εμένα είναι ένα μέρος που βελτιώνομαι συνέχεια ο Παναθηναϊκός και για αυτό ήρθα”.  

Στατιστικά

Οι δύο τερματοφύλακες βρίσκονται στους top 4 του ελληνικού πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα, ο Πασχαλάκης που έχει αγωνιστεί 1170′  βρίσκεται στην πρώτη θέση και σε 7 αγώνες έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ! Ένα πολύ καλό στατιστικό. Από την άλλη, ο Μπρινιόλι που έχει αγωνιστεί 1200′, βρίσκεται στην 2η θέση και έχει παίξει σε 5 αγώνες στους οποίους έχει δεχτεί 4 γκολ. Ενώ στην 3η και στην 4η θέση, βρίσκονται οι Στάνκοβιτς (ΑΕΚ) με 6 αγώνες, 7 γκολ και Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)  7 αγώνες, 5 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις