Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σερ – Ντόναλντ Τραμπ: “Αν εκλεγεί, ετοιμάζω βαλίτσες”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σερ – Ντόναλντ Τραμπ: “Αν εκλεγεί, ετοιμάζω βαλίτσες”

Σερ - Ντόναλντ Τραμπ: Παραλίγο να πάθω έλκος την τελευταία φορά, δήλωσε η τραγουδίστρια

Η Σερ δήλωσε ότι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της και θα φύγει αν ένας συγκεκριμένος πρώην πρόεδρος ξαναβρεί το δρόμο του στο Οβάλ Γραφείο. Σε μια συνέντευξη στον «Guardian», η διάσημη τραγουδίστρια ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για την πιθανή επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. «Παραλίγο να πάθω έλκος την τελευταία φορά», απάντησε η Σερ. «Αν μπει μέσα, ποιος ξέρει; Αυτή τη φορά θα φύγω [από τη χώρα]». Συζήτησε επίσης το θέμα των δικαιωμάτων των τρανς, αναλογιζόμενη τις συνεχείς αντιδράσεις της δεξιάς και τους συνεχείς νόμους που ψηφίζονται κατά των τρανς ατόμων στις ΗΠΑ. «Είναι κάτι σαν 500 νομοσχέδια που προσπαθούν να περάσουν», είπε η σταρ στη συνέντευξη. «Ήμουν με δύο τρανς κορίτσια τις προάλλες – και φυσικά το δικό μου παιδί [ο Τσαζ είναι τρανς]. Έλεγα: “Πρέπει να είμαστε ενωμένοι”. Δεν ξέρω ποιο είναι το τελικό τους σχέδιο για τα τρανς άτομα. Δεν τους βάζω τίποτα στο μυαλό».

Νέο άλμπουμ

Η συνέντευξη έγινε για την προώθηση του επερχόμενου εορταστικού άλμπουμ της Σερ, «Christmas», το οποίο είναι το πρώτο της στο είδος. Το LP, που κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από τους Stevie Wonder, Tyga, Cyndi Lauper, Michael Bublé και άλλους. Το άλμπουμ των 13 κομματιών περιλαμβάνει τέσσερα πρωτότυπα singles και νέες ερμηνείες των “Santa Baby”, “Run Rudolph Run” και “Please Come Home For Christmas”.

«Όλοι έχουν κάνει ένα, οπότε, όταν τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε: “Θα θέλαμε να το κάνεις αυτό”, η άμεση απάντησή μου ήταν “Όχι!”». Η Σερ δήλωσε στον Guardian. «Μου είπε, “Απλά σκέψου το”. Έτσι, κάθισα κάτω και σκέφτηκα, “Τι μπορώ να κάνω που να είναι διαφορετικό;”». Πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κάνει ένα εορταστικό άλμπουμ «που δεν φωνάζει “Χριστούγεννα” κάθε δευτερόλεπτο και δεν είναι γεμάτο με τραγούδια που γνωρίζετε με το όνομά τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις