Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 65χρονος για ασελγή «αγγίγματα» στον 8χρονο ανιψιό του
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 65χρονος για ασελγή «αγγίγματα» στον 8χρονο ανιψιό του

Θεσσαλονίκη: Εις βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 65χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του. Εις βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως επίσης για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του 20 φυσίγγια, για τα οποία δεν διέθετε άδεια.

Στην απολογία του, ο 65χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της κατάχρησης, διαφωνώντας με τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης που τέλεσε. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε ότι έπαιζε με τον ανήλικο και κάποια στιγμή τον «γαργάλισε». Επρόκειτο περί «παρεξήγησης» φέρεται να είπε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρισμός που δεν έγινε δεκτός από εισαγγελέα και ανακριτή, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις – αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία – συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου στους Αμπελόκηπους. Κατά τη δικογραφία, σε διπλανό διαμέρισμα διαμένει ο 8χρονος με τους γονείς του και καθώς εκείνοι απουσίαζαν, ανέθεσαν για λίγη ώρα την επίβλεψη του γιου τους στον 65χρονο θείο (εξ αγχιστείας). Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το επόμενο διάστημα -και μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης- το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Τερματοφύλακας έμεινε άνεργος από viral βίντεο, όπου «έφαγε» απίθανο γκολ
Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για το “μυρίζεις πτωμαΐνη” στον Γρηγόρη Λέων – “Πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα…”
“Είσαστε βρομεροί και τρισάθλιοι” : Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντά στη “θύελλα” μετά το σχόλιο για Κραουνάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις