Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλη – Λέων: Τι συνέβη με το “μυρίζεις πτωμαίλα”
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλη – Λέων: Τι συνέβη με το “μυρίζεις πτωμαίλα”

Πατούλη - Λέων: Στο βίντεο που ανάρτησε και η ίδια η Μαρίνα Πατούλη στον λογαριασμό της στο Facebook, φαίνεται να λέει "πτωμαΐνη μυρίζεις" στον Γρηγόρη Λέων

Ευτράπελα περιλάμβανε το… πρόγραμμα στη βραδιά του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Εκεί κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος ο Μάριος Ψυχάλης, με ποσοστό 54,38%, έναντι του 45,62% που συγκέντρωσε ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Λέων στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών είχε καταφέρει να έχει προβάδισμα έναντι του ανθυποψηφίου του με ποσοστό 31,16% έναντι του 27,28% που είχε συγκεντρώσει ο νέος πλέον δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

Τρίτη είχε εκλεγεί η Μαρίνα Πατούλη, με τον συνδυασμό “Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση-Πεύκη”, έτσι στον β’ γύρο συμπαρατάχθηκε με τον συνδυασμό του Μάριου Ψυχάλη. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ένθερμη στις αντιδράσεις και τους πανηγυρισμούς της τη δεύτερη Κυριακή, αφού δεν δίστασε να πατήσει κόρνες και να χτυπήσει και τύμπανο, έξω από τα γραφεία του Μάριου Ψυχάλη.

“Πτωμαΐνη μυρίζεις”

Στο βίντεο που ανάρτησε και η ίδια η Μαρίνα Πατούλη στον λογαριασμό της στο Facebook, φαίνεται να λέει “πτωμαΐνη μυρίζεις” στον Γρηγόρη Λέων, ο οποίος πήγε να συγχαρεί τον πολιτικό του αντίπαλο για την εκλογή του. Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να την κατακεραυνώνουν σχολιάζοντας πως “ντράπηκε και η ντροπή”.

Το σχόλιο Λέων

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ιατροδικαστής δεν αντέδρασε στα λεγόμενα της Μαρίνας Πατούλη. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης σχολίασε σε ανάρτηση στο Facebook: “Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να αποφεύγει τοξικές και εκδικητικές συμπεριφορές. Η Ενωμένη συμπολίτευση του δήμου φαίνεται να αγνοεί αυτούς τους κανόνες”.

Τι είπε η Πατούλη σήμερα

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη συμπεριφορά της, δικαιολογήθηκε ότι ο ίδιος ο Γρηγόρης Λέων είχε χρησιμοποιήσει τη φράση “μυρίζω πτωμαΐνη” στον α’ γύρο των εκλογών, αναφερόμενος στους συνεργάτες της κ. Πατούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις