Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Ποιον παίχτη ανανεώνει έως το 2028!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Ποιον παίχτη ανανεώνει έως το 2028!

ΠΑΟΚ: Ποιος, ανανεώνει στους Δικέφαλους;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέκτεινε τη συνεργασία της με ένα από τους καλύτερους στην 11αδα που έχει στην διάθεση του ο προπονητής Λουτσέσκου. Αναλυτικά ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου του βορρά, ο διεθνής Κροάτης Ντομινίκ Κοτάρσκι, ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2028, και συγκεκριμένα μέχρι το 30/06/2028.

Αρχικά, η χρονική επέκταση του συμβολαίου του είναι για δύο χρόνια, καθώς οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026. Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και κάλυψε το κενό του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη.

Τα στατιστικά του Κοτάρσκι

Σύμφωνα με τα στατιστικά του, o Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου συνολικά 56 φορές και έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 25 παιχνίδια.

Επίσης, είναι μέσα στους 5 top τερματοφύλακες της Super League με 24 ματς, δέχθηκε 13 γκολ, είχε 15 clean sheets, έκανε 45 αποκρούσεις και είχε 49 κλεψίματα. Εντυπωσιακά στατιστικά αν μη τι άλλο, ο Κροάτης βοήθησε πολλές φορές σε κάθε παιχνίδι τον ΠΑΟΚ και τον ανέβασε ψηλά στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις