Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισραήλ πόλεμος: Ξεσπά κατά των οπαδών της Χαμάς η σύζυγος του Κουρτουά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισραήλ πόλεμος: Ξεσπά κατά των οπαδών της Χαμάς η σύζυγος του Κουρτουά

Ισραήλ πόλεμος:«Η υποστήριξη της Χαμάς υποστηρίζει την απανθρωπιά»

Τη δική της “μάχη” για την υποστήριξη του Ισραήλ στον πόλεμο με τη Χαμάς δίνει μέσω των social media, η Μισέλ Γκέρζινγκ. Το μοντέλο από το Ισραήλ που είναι παντρεμένο μ’  έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, τον Τιμπόρ Κουρτουά της Ρεάλ Μαδρίτης, ανεβάζει συνεχώς post για τον πόλεμο και κατηγορεί τη Χαμάς. «Η υποστήριξη της Χαμάς υποστηρίζει την απανθρωπιά», γράφει στα social media η Μισέλ και την χαρακτηρίζει ως «τρομοκρατική ομάδα που είναι εναντίον οποιουδήποτε δεν τους μοιάζει, είτε είναι λευκός, είτε ομοφυλόφιλος είτε Εβραίος».

Επιπλέον το μοντέλο υποστηρίζει στα social media: «Όλοι όσοι γνωρίζω, γνωρίζουν κάποιον που έχει σκοτωθεί, αγνοείται ή έχει τραυματιστεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι κάνουν σε αυτούς που απαγάγουν, κρατώντας τους ομήρους μέσα στη Γάζα. Φέρτε τις οικογένειες πίσω στο σπίτι! Και με ασφάλεια! Δεν πρόκειται για την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ, είναι για την ανθρωπότητα. Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που σκοτώνει όποιον μπει στο δρόμο της, ακόμη και αυτούς που είναι Παλαιστίνιοι».

«Η στρατιωτική θητεία μου έδωσε μεγάλη πειθαρχία”

Η Μισέλ που γεννήθηκε το 1997 στο Ισραήλ ξεκίνησε από έφηβη την καριέρα της στο μόντελινγκ. Στα 18 της όμως διέκοψε και υπηρέτησε για 2 χρόνια ως αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ. «Η στρατιωτική θητεία μου έδωσε μεγάλη πειθαρχία και απέδειξα στον εαυτό μου ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζουν οι άνθρωποι. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, αλλά και η πιο δύσκολη», είχε πει για τα δύο χρόνια που ήταν στο Ναυτικό. Η όμορφη σύζυγος του Κουρτουά διοικούσε πλοίο διάσωσης και είχε 15 άνδρες υπό τις διαταγές της.

Για χρόνια δεν υπήρχαν γυναίκες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και η Μισέλ έσπασε το… κατεστημένο και έδειξε ότι μια γυναίκα έκανε καλά τη δουλειά των ανδρών. «Δεν έβλεπα πολλά από την οικογένεια ή τους φίλους μου, έχασα διακοπές, πάρτι γενεθλίων και ταξίδια. Αλλά αυτό που έκανα ήταν τόσο σημαντικό που ένιωσα πολύ περήφανη. Γνώρισα πολλούς υπέροχους ανθρώπους, που πλέον είναι πολύ καλοί φίλοι. Έσπασα όλα τα στερεότυπα με το να είμαι γυναίκα κάνοντας «αντρική δουλειά» και απέδειξα στον εαυτό μου ότι είμαι ικανή και ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από ό,τι πιστεύει ο κόσμος» είχε σημειώσει η Μισέλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις