Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / «Με τον Κώστα Μπακογιάννη, για την Αθήνα που αξίζουμε»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Με τον Κώστα Μπακογιάννη, για την Αθήνα που αξίζουμε»

Στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αυτής αναμέτρησης καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν μαζικά

Την Κυριακή οι πολίτες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανανεώνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου, κατατάσσοντάς με πρώτο σε σταυρούς προτίμησης. Και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί. Κάτι για το οποίο τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Την Κυριακή που πέρασε κάναμε το πρώτο βήμα για να πάμε την Αθήνα πιο Ψηλά από ποτέ! Στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αυτής αναμέτρησης καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν μαζικά, επανεπιβεβαιώνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, Κώστα Μπακογιάννη.

Μια Αθήνα πρότυπο, για όλη την Ελλάδα

Με αυτόν τον τρόπο θα μας δώσουν μια σαφή εντολή να προχωρήσουμε μπροστά, να πετύχουμε και να συνεχίσουμε τους στόχους μας, για να αποκτήσουμε την Αθήνα που ονειρευόμαστε. Μια Αθήνα πιο καθαρή, με καλύτερες υποδομές, μεγάλα αναπτυξιακά έργα, βιώσιμη, φιλική στο περιβάλλον, με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους. Μια Αθήνα που θα δίνει έμφαση σε καθεμία από τις 129 γειτονιές της. Μια Αθήνα πρότυπο, για όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε, τα τέσσερα χρόνια που περάσαμε μαζί στην αυτοδιοικητική περίοδο που ολοκληρώνεται, αντιμετωπίζοντας μια σειρά από προκλήσεις και εξωγενείς κρίσεις, αποδείξαμε ότι έχουμε όραμα, σχέδιο, αγάπη για την πόλη μας, διάθεση προσφοράς και μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα. Με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από ποτέ. Γι αυτό τον λόγο και επειδή η καθημερινότητα και οι ζωές μας είναι πολύ σημαντική υπόθεση, αυτή την Κυριακή, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις