Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σβαρτσενέγκερ: «Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω “είσαι χάλια”»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σβαρτσενέγκερ: «Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω “είσαι χάλια”»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Κοιτάζω αυτούς τους μυς που ήταν κάποτε σφιχτοί και τώρα απλά κρέμονται» δήλωσε.

Είναι γνωστό πως Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξεκίνησε την καριέρα του ως bodybuilder για να περάσει αργότερα στην ηθοποιία και το Hollywood. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Howard Stern Show», ο ηθοποιός μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, προκειμένου να συμβιβαστεί με την αλλαγή στο σώμα του, αναπολώντας την καλή φόρμα που είχε στα νιάτα του. «Κατά κάποιο τρόπο γελάω γιατί κάθε μέρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω “ναι, είσαι χάλια”» είπε ο επτά φορές νικητής του Mr. Olympia στον οικοδεσπότη της εκπομπής.

«Κοιτάζω αυτό το σώμα… αυτούς τους μυς που κάποτε ήταν σφιχτοί και ζωηροί και πραγματικά δυνατοί. Τώρα απλά κρέμονται εκεί. Εννοώ, τι στο διάολο συμβαίνει εδώ;» δήλωσε τέλος, ο Σβαρτσενέγκερ.

Η εξωσυζυγική σχέση

Η παραπάνω συνέντευξη, έρχεται μερικές μέρες μετά τις viral δηλώσεις του για τη σχέση του με την τότε οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μαρία Σράιβερ το 2011. «Θυμηθείτε ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν κάναμε κανένα καυγά», είπε ο ηθοποιός. Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ, ο όποιος ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλωσόρισε τον γιο Κρίστοφερ με τη Σράιβερ. Όμως, παρά το τέλος του γάμου τους, ο 76χρονος Σβαρτζενέγκερ επέμεινε ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις.

Θα την αγαπά για πάντα

«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι μόνο αγάπη». Ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι δυο τους βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους. «Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις