Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυτοδιοικητικές εκλογές – Κασσελάκης: Απάντηση της ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Κασσελάκης: Απάντηση της ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Κασσελάκης: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα», αναφέρει στο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αυτοδιοίκηση αλλάζει άμεσα τη ζωή μας. Είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας, διοχετεύονται στην περιφέρεια, στον κόσμο».  «Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους. Εδώ θα δείτε ποιους υποστηρίζουμε σε όλη την επικράτεια: https://bit.ly/48CMZEd».

Κλείνοντας σημειώνει: «Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας. Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».

ΝΔ: Ο Κασσελάκης ταυτίζεται με τις επιλογές ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές, θα χρεωθεί ή θα πιστωθεί και το αποτέλεσμα

Στο μήνυμα Κασσελάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απαντά η ΝΔ λέγοντας ότι εφόσον στηρίζει τις επιλογές της Κουμουνδούρου θα πιστωθεί ή θα χρεωθεί το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καλεί εκ νέου τους πολίτες να καταψηφίσουν τους υποψήφιους που έχουν τη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποδεικνύοντας τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους πρέπει να υπερψηφίσουν. Ταυτιζόμενος εκ νέου με αυτές τις επιλογές, πιστώνεται ή χρεώνεται το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία των πολιτών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις