Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάσχα 2024 Χαρδαλιάς: Το αναστάσιμο μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάσχα 2024 Χαρδαλιάς: Το αναστάσιμο μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

Πάσχα 2024 Χαρδαλιάς: «Για εμάς στην Αττική, το Πάσχα είναι γιορτή Ελπίδας, ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας. Πίστης στις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων μας»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ανάσταση του Κυρίου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «το Πάσχα είναι γιορτή Ελπίδας, ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας. Πίστης στις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων μας».

Αναλυτικά, το μήνυμα Χαρδαλιά:

«Η πασχαλινή χαρά αποκτά ουσιαστικό νόημα, όταν προσφέρουμε την αγάπη και τη στήριξη μας σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη. Κυρίως σε εκείνους που ανεβαίνουν καθημερινά το δικό τους, προσωπικό Γολγοθά, προσδοκώντας ότι σύντομα θα ακολουθήσει η Ανάσταση.

Ιδιαίτερα το φετινό Πάσχα, η σκέψη μας δεν μπορεί παρά να στρέφεται και προς τους συνανθρώπους μας στις ευρύτερες γειτονιές της Πατρίδας μας, σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και δοκιμάζονται και οι ίδιοι από τις συνέπειες των πολέμων, ελπίζοντας πως η Ανάσταση θα σηματοδοτήσει και γι’ αυτούς τη νίκη της ζωής και τη χαρμόσυνη έξοδο προς το δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας.

Για εμάς στην Αττική, το Πάσχα είναι γιορτή Ελπίδας, ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας. Πίστης στις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων μας.

Αισιοδοξίας και Αυτοπεποίθησης για ένα καλύτερο μέλλον, για μια Ισχυρή Περιφέρεια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Με Φως παντού.

Εύχομαι Ανάσταση στις καρδιές και στις ζωές μας. Καλό Πάσχα σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις