Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έριξε φόλα στο σκυλί της πρώην του: Απίστευτο περιστατικό στα Σεπόλια
ΕΛΛΑΔΑ

Έριξε φόλα στο σκυλί της πρώην του: Απίστευτο περιστατικό στα Σεπόλια

Έριξε φόλα στο σκυλί της πρώην του: Το σκυλάκι έφαγε ένα μπαλάκι πλασμένο με τροφή και κομμάτια από γυαλί

Μία αδιανόητη ιστορία εκδίκησης εκτυλίχθηκε πριν από λίγο καιρό σε περιοχή της Αττικής όταν ένας 25χρονος έριξε φόλα στον σκύλο της πρώην συντρόφου του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 21 Σεπτεμβρίου ο 25χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην φίλης του και πέταξε στο μπαλκόνι κεφτεδάκι που περιείχε σπασμένα γυαλιά για το σκύλο της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς. Το ζευγάρι είχε χωρίσει μόλις πριν από δύο ημέρες. Αποτέλεσμα ο σκύλος να φάει την τροφή, να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και να χρειαστεί η μεταφορά του σε νοσοκομείο ζώων. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου υποστήριξε στην κατάθεσή της: «Ήθελε να σκοτώσει τον σκύλο γιατί ήξερε ότι του είχα αδυναμία».

Μάλιστα, το άτυχο ζώο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Πήρα το σκυλί και το πήγα στο νοσοκομείο όπου μπήκε απευθείας σε χειρουργείο και ο γιατρός μας είπε ότι είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Βγάλανε κάποια μεγάλα κομμάτια γυαλιού από το στομάχι του, όμως υπάρχουν και άλλα στο στομάχι και στο μικρό έντερο και υπάρχει ήδη εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και πιθανόν να χρειαστεί και μετάγγιση αίματος. Οι γιατροί μου δώσανε κάποια από τα γυαλιά που βγάλανε και μου είπαν ότι η πρόθεση όποιου το έκανε αυτό ήταν να σκοτώσει το σκυλί και όχι να το τραυματίσει», ανέφερε η ιδιοκτήτριά του. Και συμπλήρωσε: «Πριν από ένα χρόνο είχαμε ξαναχωρίσει και μου είχε τρυπήσει όλα τα λάστιχα του αυτοκινήτου με μαχαίρι, ακόμα και τη ρεζέρβα».

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται ότι έριξε εκείνος τη φόλα στον σκύλο. Ωστόσο η ιδιοκτήτρια του σκύλου βρήκε στο σπίτι του ίχνη από σπασμένα γυαλιά παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στο στομάχι του σκύλου. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του για εξύβριση και απειλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις