Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

02

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιπποπόταμος επίθεση: Σοκ σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα
ΚΟΣΜΟΣ

Ιπποπόταμος επίθεση: Σοκ σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα

Ιπποπόταμος επίθεση: Όπως εξήγησε η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου όντως οι δύο ιπποπόταμοι τσακώνονταν όταν προσπάθησε να τους χωρίσει ο εργαζόμενος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει την επίθεση ενός ιπποπόταμου κατά εργαζομένου σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα. Δύο ιπποπόταμοι καυγάδιζαν στις 24 Σεπτεμβρίου στον ζωολογικό κήπο της πόλης Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν στη νότια Κίνα, όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του περιφραγμένου χώρου και πετάχτηκε έξω πανικόβλητος ένας εργαζόμενος, που γλίστρησε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Στις τρομακτικές εικόνες διακρίνεται ένας από τους ιπποπόταμους, με μια δεσμίδα χόρτα στο στόμα, να πλησιάζει τον πεσμένο εργαζόμενο και να ανοίγει τα πελώρια σαγόνια του απειλητικά. Λίγες στιγμές αργότερα το παχύδερμο αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση για να επιστρέψει και να εξαπολύσει νέα επίθεση, μπροστά στα έντρομα μάτια του κοινού.

Ευτυχώς ο εργαζόμενος είχε προλάβει να απομακρυνθεί σώος και αβλαβής. Όπως εξήγησε η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου όντως οι δύο ιπποπόταμοι τσακώνονταν όταν προσπάθησε να τους χωρίσει ο εργαζόμενος και άθελά του κατέληξε στο έδαφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις