Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάιλι Σάιρους Instagram: Η τραγουδίστρια ξαναέγινε μελαχρινή και εξέπληξε τους θαυμαστές της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάιλι Σάιρους Instagram: Η τραγουδίστρια ξαναέγινε μελαχρινή και εξέπληξε τους θαυμαστές της

Μάιλι Σάιρους Instagram: Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της

Η Μάιλι Σάιρους έκανε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, η 30χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα νέο στυλ βάφοντας τα μαλλιά της μαύρα και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες όπου φορά μαύρο παλτό και κρατά μια κόκκινη τσάντα Gucci. Στη λεζάντα της δημοσίευσης θέλησε να συγχαρεί τον νέο creative director του Ιταλικού οίκου μόδας της Gucci, που έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. «Συγχαρητήρια για το όμορφο ντεμπούτο σου ως creative director της Gucci. Η εκπληκτική καρδιά σου φαινόταν σε κάθε ραφή. Σε αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη. Τώρα δώσε μου τα πάντα», έγραψε.

Η ανάρτηση μετρά ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο likes και πολλοί από τους θαυμαστές της εξέφρασαν την έκπληξη τους για τη νέα της εμφάνιση. Πολλοί από τους φαν έγραψαν ότι ανυπομονούσαν για την επιστροφή της στο φυσικό της χρώμα, καθώς για χρόνια ήταν ξανθιά. Ενώ, άλλοι πίστευαν ότι ήταν παλιές οι φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις