Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Τσίπρας: «Είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Τσίπρας: «Είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»

Κασσελάκης - Τσίπρας: Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση παράδοσης-παραλαβής του ΣΥΡΙΖΑ

Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση παράδοσης-παραλαβής του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη σήμερα στη Βουλή. Εξερχόμενος του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις στο περιστύλιο. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομίας του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφθασε στη Βουλή λίγα λεπτά μετά τις 12 συνοδευόμενος από τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Στο πλευρό του και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα, δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε

«Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ». Με τα λόγια αυτά, ο τέως πια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε, μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, την επόμενη μέρα στο κόμμα. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην εσωκομματική μάχη, αναφέροντας φράση του Γουίνστον Τσόρτσιλ, σύμφωνα με την οποία « η πολιτική είναι events my dear». Ο τέως πρόεδρος, ρωτήθηκε αν στην συνάντηση έκανε «ταχύρρυθμα» μαθήματα στον διάδοχό του και απάντησε πως «μαθαίνει γρήγορα». Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ακόμα πως οι δημοσιογράφοι θα τον βλέπουν συχνά στη Βουλή καθώς «εδώ είναι το γραφείο μου», ενώ σημείωσε πως η συνάντηση των δύο δεν έγινε στην Κουμουνδούρου καθώς «δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή».

Πάντως σε ερώτημα για τις εσωκομματικές ισορροπίες εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει διάσπαση καθώς «δεν θα ωφελούσε κανέναν», ενώ αστειευόμενος σημείωσε πως «του έδωσα το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών». Τέλος σε ερώτημα για το αν θα πάει στο γήπεδο στον αγώνα του Παναθηναϊκού, απάντησε: «αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις