Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σταθάκης για Κασσελάκη: Ο… “Μπέπε Γκρίλο” και η απάντηση Καρανίκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταθάκης για Κασσελάκη: Ο… “Μπέπε Γκρίλο” και η απάντηση Καρανίκα

Σταθάκης για Κασσελάκη: Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, να εμφανίζονται ενωτικοί και μετριοπαθείς το τελευταίο 48ωρο, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με στελέχη του κόμματος στα social media. Συγκεκριμένα, οι εμπρηστικές αναρτήσεις και τα επιθετικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, όσο πλησιάζουμε προς την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα, με τους υποστηρικτές του ενός ή του άλλου να επιδίδονται σε ιντερνετικές μάχες. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Σταθάκης χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη “Μπέπε Γκρίλο” (Ιταλός κωμικός και λαϊκιστής πολιτικός) σε ανάρτησή του στο Facebook, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια.

Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφίες του Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη και τον Ευάγγελο Αντώναρο. “Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα “πέντε αστέρια”, κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!”, έγραψε.

Ένας από αυτούς που αντέδρασαν είναι και ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος απάντησε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση: “Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνει τη σκέψη σου ακυρώνοντας τη λογική, όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινόζα”. Φυσικά και το δικό του σχόλιο προκάκεσε αντιδράσεις και το “μαλλιοτράβηγμα” συνεχίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις