Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούνμπο ελληνικό εστιατόριο: Το νέο επιχειρηματικό βήμα στο Μιλγουόκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο ελληνικό εστιατόριο: Το νέο επιχειρηματικό βήμα στο Μιλγουόκι

Αντετοκούνμπο ελληνικό εστιατόριο: Ο Greek Freak συνεχίζει να υλοποιεί τις επιχειρηματικές του ιδέες και να φέρνει ελληνικό αέρα στις ΗΠΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να υλοποιεί τις επιχειρηματικές του ιδέες και να φέρνει ελληνικό αέρα στις ΗΠΑ. Η νέα του επενδυτική κίνηση αφορά στον χώρο της εστίασης καθώς άνοιξε ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι. Ο Greek Freek μαζί με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου και Άλεξ Σαράτση άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο με το όνομα «Avli» που σερβίρει πεντανόστιμα, ελληνικά πιάτα και μεζέδες όπως παραδοσιακά σουβλάκια, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, τυροκαυτερή, αλλά και μουσακά, παπουτσάκια και τηγανιτά κολοκυθάκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη avli (@avli)

Ακόμη, στο εστιατόριο σερβίρουν λαχταριστά γλυκά και κρασιά από την Ελλάδα. Δίνει έτσι τη δυνατότητα σε Έλληνες και μη να γευτούν τις ελληνικές νοστιμιές. Η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει καταστήματα και στο Σικάγο και τώρα επεκτάθηκε και στην έδρα των Μπακς, το Μιλγουόκι. Τα εγκαίνια, μάλιστα, έγιναν στις 20 Σεπτεμβρίου. «Θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο 28χρονος σούπερ σταρ του NBA που ανυπομονεί για το νέο του εγχείρημα στον επιχειρηματικό κλάδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη avli (@avli)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις