Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΥΠ Λιβύη: Ο Μαρινάκης διαψεύδει την είδηση μετά το τραγικό δυστύχημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΠ Λιβύη: Ο Μαρινάκης διαψεύδει την είδηση μετά το τραγικό δυστύχημα

ΕΥΠ Λιβύη: «Κανένα ζήτημα άρσης ή λιγότερης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στη διάψευση της είδησης ότι μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Δεν μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη, το διαψεύδουμε αυτό», είπε με αφορμή τα όσα διακινούνται μετά το τραγικό δυστύχημα, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής και εξέφρασε ξανά τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. «Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες ότι πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η κυβέρνηση συνέλεξε πληροφορίες μετά από αυτό το τραγικό συμβάν», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Απαντώντας στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης είπε ότι δεν υπάρχει «κανένα ζήτημα άρσης ή λιγότερης εμπιστοσύνης» στο πρόσωπο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου. «Το κάνω σαφές για να μην υπάρχει παρεξήγηση» είπε, ενώ ως προς τις αρχικές ανακοινώσεις παρατήρησε πως «η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων δεν κινείται με δημοσιογραφικούς όρους». «Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε από τη Λιβύη και αυτή αναπαρήγε από την αρχή. Δεν υπήρχε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόλις υπήρξε ενημέρωση αμέσως εκδόθηκαν οι επόμενες ανακοινώσεις και ενημερωθήκαμε όλοι για την τραγική έκβαση αυτού του δυστυχήματος» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης. Όταν ρωτήθηκε τέλος για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του κ. Δένδια τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για ανασχηματισμό και ζήτησε να μην μπαίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε πολιτική αντιπαράθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις