Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αγοραστός Θεσσαλία: Πλήρης στήριξη από τη ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγοραστός Θεσσαλία: Πλήρης στήριξη από τη ΝΔ

Αγοραστός Θεσσαλία: Δηλώσεις Μαρινάκη

«Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη στήριξη στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού. Η Δικαιοσύνη, ως οφείλει με τον ανεξάρτητο ρόλο της, θα διενεργήσει έρευνα και πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα αυτή για να δοθούν απαντήσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κάνει πάνω από 60 έργα της τάξης των 147 εκατ. ευρώ, καθαρισμός 400.000 χλμ, αντιπλημμυρικά έργα. Παραμένει το στάτους της υποστήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού», ανέφερε στην απάντησή του ο κ. Μαρινάκης.

Σημείωσε ότι «η Δικαιοσύνη ως οφείλει διεξάγει έρευνα και είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Έχουν γίνει πολλά σημαντικά έργα στην Θεσσαλία». Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης είπε πως ο ισχυρισμός ότι ανοίχτηκε το οποιοδήποτε φράγμα, όπως στο Καράμπαλη, για να σωθεί η Καρδίτσα και να πλημμυρίσουν τα χωριά είναι αστήρικτος και δημιουργεί πολλά προβλήματα στον κόσμο αυτή η διακίνηση ψεμάτων. «Δεν έχει καμία βάση και καμία επαφή με την πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ομοίως και για τον Βασίλη Κικίλια, ο εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας με τον Πρωθυπουργό  ήταν μια από τις καθημερινές συναντήσεις που κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τους υπουργούς του, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας. «Δεν ανοίξαμε κανένα σενάριο περί αποπομπής του Κικίλια», απάντησε για τα σενάρια που ήθελαν τον υπουργό ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου «Αν γίνονταν κάθε φορά πραγματικότητα τα σενάρια περί ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών, θα είχαμε κάθε έξι μήνες ανασχηματισμό ή εκλογές», συμπλήρωσε, για να επαναλάβει ότι «άπαντες αξιολογούμαστε διαρκώς, αλίμονο αν δεν συνέβαινε, δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Τι είπε για τον Φλωρίδη και το ακαταδίωκτο των τραπεζών

Για προσωπικές απόψεις έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση για την αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης από του βήματος της Βουλής για την κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζών. Όλα αυτά δεν είχαν συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης και ο χρονισμός των παρεμβάσεων είναι αντικείμενο συζήτησης.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υπουργού Δικαιοσύνης και προσέθεσε ότι «όταν έχουμε κάτι νεότερο θα συζητηθεί και θα ανακοινωθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις