Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Οικονόμου: Διαδικτυακή κόντρα για την κακοκαιρία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Οικονόμου: Διαδικτυακή κόντρα για την κακοκαιρία

Κασσελάκης - Οικονόμου: Οι αιχμές Οικονόμου για τα παπούτσια που πρέπει να λερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλημμυρισμένες περιοχές και η απάντηση Κασσελάκη.

Απάντηση στις αιχμές που άφησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. “Ενημερώθηκα ότι ο κ. Οικονόμου είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις πλημμυρισμένες περιοχές να “λερώσει” παπούτσια, “και ιδίως κάποιοι που έχουν έρθει από μακριά”, εννοώντας εμένα” έγραψε ο πέμπτος διεκδικητής της προεδρίας. Ο επιχειρηματίας, με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε ότι βρέθηκε ήδη στις πληγείσες περιοχές για να βοηθήσει εθελοντικά, αλλά δεν θέλησε να “διαφημίσει” την παρουσία του. “Υπάρχουν κάποια πράγματα σημαντικότερα από μία υποψηφιότητα. Να πας για να βοηθήσεις, να δώσεις δύναμη στους συνανθρώπους σου, να είσαι χρήσιμος. Βοήθησα όπου μπορούσα, όπως μπορούσα, ως ένας από τους χιλιάδες εθελοντές” δήλωσε, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για απραξία αλλά και για την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, σημειώνοντας με έμφαση ότι δεν υπάρχει άλλοθι για μια κυβέρνηση που βρίσκεται για πέντε χρόνια στο τιμόνι της χώρας. “Όταν κυβερνάς για πέμπτο χρόνο, δεν έχεις άλλοθι. Και, κυρίως, δεν μπορεί να σου προσφέρει η αντιπολίτευση τέτοιο άλλοθι. Να τις διόρθωνες τις παθογένειες. Απέτυχες; Σπίτι σου. Να περάσει ο επόμενος” σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Δε σκόπευα να δημοσιοποιήσω τι έκανα τη χθεσινή ημέρα.

Όμως ενημερώθηκα ότι ο κ. Οικονόμου είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις πλημμυρισμένες περιοχές να “λερώσει” παπούτσια, “και ιδίως κάποιοι που έχουν έρθει από μακριά”, εννοώντας εμένα.

Εδώ είμαι.

Δεν ήθελα όμως την ώρα που συμβαίνει μία τέτοια καταστροφή, εγώ να “διαφημίζω” την παρουσία μου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα σημαντικότερα από μία υποψηφιότητα.

Να πας για να βοηθήσεις, να δώσεις δύναμη στους συνανθρώπους σου, να είσαι χρήσιμος.
Βοήθησα όπου μπορούσα, όπως μπορούσα, ως ένας από τους χιλιάδες εθελοντές.

Οι εικόνες που αντίκρισα;

Ολόκληρες περιοχές σβησμένες απ’ τον χάρτη. Κόποι μιας ζωής πνιγμένοι. Αυτή η εικόνα δεν περιγράφεται με λέξεις.

Το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι:

Όχι, δεν είναι όλα “διαχρονικές ευθύνες” ώστε στο τέλος να μην ευθύνεται κανείς.

Είναι τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε. και δεν έγιναν.

Είναι η απραξία μιας κυβέρνησης επαναπαυμένης στις δάφνες του 41%, που δεν έχει καμία έγνοια να κυβερνήσει, δεν έχει αντιπολίτευση, δεν έχει έλεγχο. Αυτό θα αλλάξει ΤΩΡΑ.

Μια φράση ακόμα για τις περίφημες “διαχρονικές παθογένειες του Κράτους”.

Όταν κυβερνάς για πέμπτο χρόνο, δεν έχεις άλλοθι. Και, κυρίως, δεν μπορεί να σου προσφέρει η αντιπολίτευση τέτοιο άλλοθι.

Να τις διόρθωνες τις παθογένειες.

Απέτυχες; Σπίτι σου.

Να περάσει ο επόμενος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις