Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κέπα Ρεάλ μεταγραφή: «Ένιωσα ότι το project της Τσέλσι δεν ήταν σωστό», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κέπα Ρεάλ μεταγραφή: «Ένιωσα ότι το project της Τσέλσι δεν ήταν σωστό», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας

Κέπα Ρεάλ μεταγραφή: Ο 28χρονος αθλητής αποκάλυψε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή σκηνικού

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Κέπα Αριθαμπαλάγα εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός τον περασμένο μήνα, με τους Λος Μπλάνκος να χρειάζεται να αντικαταστήσουν τον Τιμπό Κουρτουά μετά τη ρήξη χιαστού του Βέλγου. Μιλώντας στο ισπανικό ραδιόφωνο COPE, ο Κέπα άσκησε κριτική για τα χρήματα που ξόδεψε ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» Τοντ Μπόελι και παραδέχτηκε ότι δεν χρειάστηκε να σκεφτεί δύο φορές για να φύγει από την Τσέλσι. «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή σκηνικού», είπε. «Ήθελα να μείνω, αλλά ένιωσα ότι το έργο δεν ήταν το σωστό».

Η Τσέλσι έχει ξοδέψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες σε παίκτες από τότε που ο Αμερικανός επιχειρηματίας ανέλαβε τον έλεγχο του συλλόγου πέρυσι. Παράλληλα άλλαξαν πολλούς προπονητές, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι ο τρίτος σε έξι μήνες μετά την απόλυση των Τούχερ και Πότερ. Η πολυτελής επένδυση δεν έχει αποδώσει ακόμη καρπούς, με τους Μπλε να σημειώνουν ιστορικό χαμηλό πέρυσι και να παραμείνουν στη 12η θέση μετά από τέσσερις αγώνες τη φετινή σεζόν. Ο Κέπα εξήγησε ότι ο Ποτσετίνο ήθελε να παραμείνει αφού επέτρεψε στον Έντουαρντ Μέντι να φύγει από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά ο Ισπανός πορτιέρε ένιωσε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή.

«Όταν σε καλεί η Ρεάλ, όλα αλλάζουν»

«Ναι, ήταν πολύ γρήγορο [μετακόμιση στη Ρεάλ Μαδρίτης]», είπε στη Marca. «Είναι αλήθεια ότι ο Ποτσετίνο ήθελε να μείνω και μου είπε ότι θα παίξω, ότι με εμπιστευόταν, αλλά σκέφτηκα ότι μια αλλαγή θα ήταν καλή για μένα, ήθελα μια αλλαγή. Με πήρε τηλέφωνο ο Τόμας Τούχελ. Ήμασταν κοντά στο να πάμε στο Μόναχο». Η προοπτική της επανένωσης με τον Τούχελ, ωστόσο, γρήγορα έσβησε καθώς η Ρεάλ έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της. «Όταν σε καλεί η Ρεάλ, όλα αλλάζουν», είπε στο COPE. «Η υπογραφή μου έκλεισε σε λίγες μόνο ώρες και σε μερικές κλήσεις»

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις