Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κάνιε Γουέστ Ιταλία: Ανεπιθύμητος ο ράπερ και η σύζυγός του από εταιρεία ενοικίασης σκαφών
ΚΟΣΜΟΣ

Κάνιε Γουέστ Ιταλία: Ανεπιθύμητος ο ράπερ και η σύζυγός του από εταιρεία ενοικίασης σκαφών

Κάνιε Γουέστ Ιταλία: Το ζευγάρι με τα ερωτικά του καμώματα εξόργισε τους Ιταλούς με κάποιους να ζητούν ακόμα και τη σύλληψή τους

Ο Κάνιε Γουέστ και η «σύζυγός» του Mπιάνκα Σένσορι, αποκλείστηκαν δια βίου από μια βενετσιάνικη εταιρεία ενοικίασης σκαφών μετά το σκάνδαλο με τις άσεμνες εμφανίσεις τους στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις την περασμένη Δευτέρα, όταν εθεάθη να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές σε κοινή θέα σε ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία. Ο Γουέστ είχε αφήσει εκτεθειμένα τα οπίσθιά του μπροστά στα μάτια τουριστών οι οποίοι δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα οι φωτογραφίες που έγιναν γρήγορα viral έδειχναν τον Γουέστ να κάθεται στο πίσω μέρος μιας βάρκας που περνούσε μέσα από τα κανάλια της Βενετίας. Εν τω μεταξύ, ο West είχε κατεβάσει το παντελόνι του και η Σένσορι του ήταν στα γόνατα με πολλούς να συμπεραίνουν ότι του έκανε στοματικό έρωτα. Μόλις τελείωσε η βόλτα με το σκάφος, η Σένσορι έφτιαξε την καμπαρντίνα της και κατέβηκε από το σκάφος μαζί με ένα άλλο άτομο.

”Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές”

Η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, σε δηλώσεις που έκανε στην Daily Mail Australia επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη της. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία καταδίκασε την άσεμνη… δραστηριότητα του ζευγαριού, ενώ επιβεβαίωσε ότι «αγνοούσε πλήρως» τι συνέβη στο σκάφος μέχρι που δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες.

«Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις χυδαιότητες. Εάν είχε δει τι συμβαίνει θα τους κατέβαζε από το σκάφος. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο  και εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη».

«Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ.Γουέστ και η σύζυγός του δεν θα είναι σίγουρα πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.Η Venezia Turismo Motoscafi είναι μια από τις κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες πλοήγησης της Βενετίας, και έχει φιλοξενήσει πολλές διασημότητες, όπως η Lady Gaga, ο Harry Styles, η Florence Pugh, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Χαμός από σχόλια στα social media

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από κριτικές στα social media που υποστήριξαν ότι η επίδειξη της σάρκας του Κάνιε Γουέστ συνιστά «προσβολή της δημοσίας αιδούς», μια κατηγορία που συνοδεύεται από πρόστιμο έως και 310 ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο. «Πώς αυτοί οι δύο δεν έχουν συλληφθεί για άσεμνη συμπεριφορά;», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Προσβολή της δημοσίας αιδούς! Κρατήστε το για το σπίτι σας».

«Οι ιταλικές αρχές πρέπει να τους συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς κάνοντας αυτή την άσεμνη και αηδιαστική συμπεριφορά δημοσίως. Τους είδαν πλήθος κόσμου και παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις