Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης φύλαξη: Το αιχμηρό ποστ του Λάμπρου Κωνσταντάρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης φύλαξη: Το αιχμηρό ποστ του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Κασσελάκης φύλαξη: «Κόψε τη θυματοποίηση, δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός»

Μία ανάρτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, με αφορμή το αίτημα που έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ για αστυνομική φύλαξη, καθώς δέχεται ομοφοβικά μηνύματα και απειλές για τη ζωή του. «Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον», γράφει συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη» πρόσθεσε.

Μια ωραία ατμόσφαιρα
Ο Γιάννης Σγουρός διέγραψε τον υποψήφιό του μετά την ανάρτηση για τον Κασσελάκη
“Μέλι” Τζουμάκα για Κασσελάκη: “Εκφυλισμός, έχει πέραση στα UFO, γελάει η κοινωνία”

Δείτε το story του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Στέφανο Κασσελάκη:

Στέφανος Κασσελάκης: Παραιτήθηκε της αστυνομικής φρουράς

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παραιτήθηκε της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να του διατεθεί. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου. Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι “ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!”, αναφερόμενα “σε εύλογες απορίες”».

«Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις