Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιχάλης Μπέλλας για Κασσελάκη: Η ανάρτηση και η διαγραφή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Μπέλλας για Κασσελάκη: Η ανάρτηση και η διαγραφή

Μιχάλης Μπέλλας για Κασσελάκη: Τη διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός

Μετά την ανάρτηση του (πρώην πλέον) υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε τη διαγραφή του από την παράταξη “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση,

“Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα”.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Γιάννη Σγουρού αναφέρονται τα εξής: “Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα.

Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα”. Υ.Γ: Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…”

Νέο ποστ

Μετά τη διαγραφή του, ο κ. Μπέλλας προχώρησε σε νέα ανάρτηση, ενώ δήλωσε ενοχλημένος με τη στάση που κράτησαν τα ΜΜΕ.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ και τα πλοκάμια του, δεν επιτρέπουν πλέον την ελευθερία του λόγου.

Αυτό που έγινε εις βάρος μου, χωρίς να υβρίσω κανέναν, απλώς διακωμωδώντας την πραγματικότητα, στάθηκε αφορμή να υποστώ φίμωση και bulling και διαγραφή από τον συνδυασμό στον οποίο συμμετείχα, υποστήριζα, διαφήμιζα και πλήρωσα εγκαίρως τα νόμιμα παράβολα.

Στην χώρα μας, θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τις αξίες μας, τα ήθη μας, το πρέπον και το σωστό.

Θέλουν να μας βιάσουν την συνείδηση.

Θέλουν να δημιουργήσουν πλήθος από γιουσουφάκια για τα μελλοντικά χαρέμια τους.

1) Γιατί συνίδρυσε ο Τσακάλωφ την Φιλική Εταιρεία; Διότι ο Αλή Πασάς τον ήθελε γιά το κρεβάτι του.

2) Γιατί έγινε κλεφταρματωλός ο Αθανάσιος Διάκος (ήταν διάκονος της εκκλησίας); Διότι σκότωσε τον Μπέη που ήθελε να τον βιάσει “παρά φύση”.

“Παρά Φύση” (δηλαδή αντίθετα στην φύση). Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, όταν κάποιος χρησιμοποιεί άλλα όργανα, εκτός των “γεννητικών οργάνων” γιά ερωτική απόλαυση. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός είναι ανήρ….

Έ, ΟΧΙ λοιπόν δεν θα ξαναγίνει Οθωμανική η Ελλάδα ΜΑΣ.

Όποιος θέλει να γίνει Αγάς, Μπέης και Πασάς, να πάει αλλού, εκεί που αυτές οι ιδέες και πρακτικές είναι μέρος των ηθών των αντίστοιχων λαών…..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις