Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τομ Χανκς Ελλάδα: Διακοπές στην Κάρπαθο έκανε ο διάσημος ηθοποιός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς Ελλάδα: Διακοπές στην Κάρπαθο έκανε ο διάσημος ηθοποιός

Τομ Χανκς Ελλάδα: Ο σταρ του Χόλιγουντ έκανε βόλτα στα Πηγάδια και φωτογραφήθηκε με παιδιά

Το καλοκαίρι του Τομ Χανκς στην Ελλάδα, καλά κρατεί. Ο Τομ Χανκς με ορμητήριο το σπίτι του στην Αντίπαρο, συχνά επισκέπτεται κοντινά νησιά με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, για μπάνιο και φαγητό. Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Τομ Χανκς βρέθηκε με το σκάφος «Μαργαρίτα» στην Κάρπαθο. Απλός, προσιτός και ιδιαίτερα φιλικός, ο Τόμ Χανκς περπάτησε στο λιμάνι του νησιού, μίλησε και φωτογραφήθηκε με όσους τον αναγνώρισαν. Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ, ο Τομ Χανκς ποζάρει με τα εγγόνια του δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου, τον Γιάννη και τον Περικλή. Αργότερα ο Τομ Χάνκς με τη Ρίτα Γουίλσον, τα σκυλιά τους και ένα φιλικό ζευγάρι, έφαγαν σε εστιατόριο του νησιού.

Ο διάσημος ηθοποιός προτιμά την Ελλάδα κάθε χρόνο για τις διακοπές του

Ο Τομ Χανκς βρίσκεται είναι ένας από τους αστέρες του Χόλιγουντ που σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγουν τη χώρα μας για να περάσουν το καλοκαίρι τους. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εθεάθη στην Πούντα, όπου και βρέθηκε για να περάσει στην Αντίπαρο. Ο σταρ φάνηκε ντυμένος απλά, να περιμένει στη σειρά του ανάμεσα σε άλλο κόσμο, για να επιβιβαστεί στο πλοίο, γεγονός που δείχνει έναν άνθρωπο κάθε άλλο, παρά φαντασμένο. Ο Τομ Χανκς και η ελληνοαμερικανή σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, με βάση το νησί της Αντιπάρου, καθώς έχουν και δικό τους σπίτι.

Κατά τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά. H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο, ενώ ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά από τα καλοκαίρια του στην Αντίπαρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις