Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς Μπέιζμπολ: Αφησε τη ρακέτα και έπιασε το μπαστούνι ο Έλληνας τενίστας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς Μπέιζμπολ: Αφησε τη ρακέτα και έπιασε το μπαστούνι ο Έλληνας τενίστας

Τσιτσιπάς Μπέιζμπολ: Επίσημος προσκεκλημένος σε αγώνα του μπέιζμπολ στη Νέα Υόρκη ήταν ο Έλληνας αθλητής και ως είθισται, έριξε την πρώτη μπαλιά

Επίσημος προσκεκλημένος σε αγώνα του μπέιζμπολ στη Νέα Υόρκη ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ως είθισται, έριξε την πρώτη μπαλιά. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στην Νέα Υόρκη καθώς την Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη του US Open απέναντι στον Μίλος Ράονιτς. Πριν από αυτό όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας των Μετς της Νέας Υόρκης, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τους Λος Άντζελες Έιντζελς ως επίσημος προσκεκλημένος. Φόρεσε τη στολή τους, πήρε το μπαστούνι αλλά και το γάντι και μας έδειξε πως ξέρει και μπέιζμπολ. Έζησε μια μοναδική εμπειρία και αποθεώθηκε από τον κόσμο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)

Επέλεξε τη φανέλα με το Νο23

Έχοντας πάντα δίπλα του την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκε στο στάδιο των New York Mets για να παίξει μπέιζμπολ.  Και όπως συνηθίζεται, έριξε την πρώτη μπαλιά στον αγώνα. Φόρεσε τη στολή τους, πήρε το μπαστούνι αλλά και το γάντι και έριξε την πρώτη μπαλιά πριν την έναρξη του αγώνα και αποθεώθηκε από το κοινό, καθώς η πάσα του ήταν… ακριβείας. Επέλεξε τη φανέλα με το Νο23, έμαθε τι πρέπει να κάνει και τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις