Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8.000 δολάρια τον μήνα στον πρώην σύζυγό της θα δίνει η Χάλι Μπέρι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

8.000 δολάρια τον μήνα στον πρώην σύζυγό της θα δίνει η Χάλι Μπέρι

Χάλι Μπέρι: Η διάσημη ηθοποιός μετά από συζητήσεις με τον πρώην σύζυγο της βρήκαν τη χρυσή τομή για τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους,

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Χάλι Μπέρι συμφώνησε να καταβάλλει μηνιαία στον πρώην σύζυγο της γαλλικής καταγωγής ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ το ποσό των 8 χιλιάδων δολαρίων ως διατροφή για τον εννιάχρονο Maceo. Επιπλέον, αν η ίδια εισπράξει από οποιαδήποτε αιτία ανά έτος ποσό άνω των 2 εκ. δολαρίων, στο ποσό που θα εισπράξει ο Μαρτίνεζ θα προστεθεί και το 4,3% του εισοδήματός της.

Οι δυο τους παρέμειναν παντρεμένοι μόλις για δύο χρόνια και χώρισαν με την αιτιολογία των αγεφύρωτων μεταξύ τους διαφορών. Η Μπέρι έχει ένα ακόμα παιδί, την 15χρονη Nahla, από προηγούμενη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry. Πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ.

Οι οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις της ηθοποιού

Η Μπέρι θα πληρώνει επίσης το ιδιωτικό σχολείο του Maceo, ό,τι χρειάζεται για τις σπουδές του, καθώς και το 100% των εξόδων για εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως το ποδόσφαιρο. Η ίδια θα καλύπτει και κάθε ιατρικό του έξοδο, μέσα από την προσωπική της ασφάλεια. Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού, παρά την καθυστέρηση της συμφωνίας περί κηδεμονίας, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και η Μπέρι προσφέρθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα του Μαρτίνεζ, που υπερέβησαν τις 55 χιλιάδες δολάρια.

Το ζευγάρι ζήτησε από τα αρμόδια δικαστήρια να κηρυχθούν τυπικά χωρισμένοι τον Δεκέμβριο του 2016, ώστε να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν την επόμενη χρονιά να διαχωρίσουν έσοδα που είχαν σχέση με νέες δουλειές και συμβόλαια σε εκκρεμότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις