Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ριάνα θηλασμός: Η ποπ τραγουδίστρια αποθεώνει τη μητρότητα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα θηλασμός: Η ποπ τραγουδίστρια αποθεώνει τη μητρότητα

Ριάνα θηλασμός: «Όταν γίνεσαι μαμά, απλά συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο»

Τον γύρο των social media κάνει βίντεο που δείχνει τη Ριάνα με τον γιο της, RZA. Η ποπ τραγουδίστρια φαίνεται να θηλάζει το μωρό της, το οποίο είναι το πρώτο που απέκτησε με τον ASAP Rocky. Να σημειωθεί ότι επιβεβαιώθηκε πως ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, με το ζευγάρι να μη δίνει λεπτομέρειες για το φύλο του. Το σύντομο κλιπ αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της «Savage x Fenty», με αφορμή το σουτιέν θηλασμού που φοράει η Ριάνα. Η τραγουδίστρια πρόσθεσε στη συλλογή του brand της εσώρουχα για εγκύους, αλλά και για μητέρες. «Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε», γράφει η λεζάντα.

Για δεύτερη φορά γονείς η Ριάνα και ο ASAP Rocky

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Ριάνα και ο ράπερ σύντροφός της ASAP Rocky. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τα Μπαρμπέιντος και ο ράπερ έχουν ήδη έναν γιο, τον RZA, που ήρθε στην ζωή στις 13 Μαΐου του 2022. Σύμφωνα με το TMZ το δεύτερο μωρό είναι αγοράκι και ήρθε στην ζωή νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Συγκεκριμένα το μέσο αναφέρει πως το μωρό γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στο Λος Άντζελες και πως το αρχικό του ονόματος, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, θα ξεκινά με το γράμμα “R”, όπως και του αδελφού του. Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί δημοσίως η Ριάνα ήταν τον Ιούνιο.

Η Ριάνα είχε ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο στο σόου που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl, σοκάροντας τον κόσμο καθώς μόλις λίγους μήνες πριν είχε γεννηθεί ο RZA. «Όταν γίνεσαι μαμά, απλά συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 9 Φεβρουαρίου στην Apple Music. «Μπορείς να κάνεις τα πάντα και το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις