Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κορακάκη – Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής: Έφτασε τα 5 μετάλλια στο Μπακού η Ελληνίδα αθλήτρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορακάκη – Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής: Έφτασε τα 5 μετάλλια στο Μπακού η Ελληνίδα αθλήτρια

Κορακάκη - Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής: Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην τελευταία δοκιμασία, στα 10 δευτερόλεπτα

Την κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου πανηγύρισε η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 25. σταθερού στόχου του παγκοσμίου πρωταθλήματος σκοποβολής. Στην πρώτη δοκιμασία, στα 150 δευτερόλεπτα, πέτυχε επίδοση (97, 96) 196 και έθεσε εαυτόν επικεφαλής της κατάταξης! Στη δεύτερη δοκιμασία, στα 20 δευτερόλεπτα, είχε σκορ (95, 95) 190 και ήταν σε ισοπαλία στην πρώτη θέση με την Sixuan Feng από την Κίνα. Το χρώμα του μεταλλίου κρίθηκε τελευταία δοκιμασία, στα 10 δευτερόλεπτα. Η Κινέζα αθλήτρια επικράτησε και η Άννα Κορακάκη με σκορ 565 – 9Χ πέτυχε τη δεύτερη διάκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Μπακού) εξασφαλίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο! Αυτό είναι το 5ο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το 4ο μετάλλιο της Άννας Κορακάκη

Υπενθυμίζεται ότι η  Άννα Κορακάκη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο 10αρι αεροβόλο στο Παγκόσμιο πρωταθλήμα σκοποβολής του Μπακού και έγραψε ιστορία.  Η Ελληνίδα “χρυσή” Ολυμπιονίκης του 2016 κέρδισε μετάλλιο για 4η σερί φορά στη διοργάνωση και είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοσή της και φυσικά από την πορεία της στο 2023.  Η Άννα Κορακάκη θέλησε να μοιραστεί με τους “φίλους” της στα social media τις σκέψεις της για το μετάλλιο αλλά και για το μέλλον. Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!! 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα από την αρχή της καριέρας μου, 4 σερί μετάλλια σε όλα τους (τα παγκόσμια πρωταθλήματα μέχρι τώρα στη σκοποβολή γινόταν κάθε τέσσερα χρόνια)!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις