Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Χανκς Αντίπαρος: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Χανκς Αντίπαρος: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής

Τομ Χανκς Αντίπαρος: Λιτός κι απέριττος ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ενώ περίμενε τη σειρά του για να επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην αγαπημένη του Αντίπαρο βρίσκεται και φέτος ο Τομ Χανκς, με θαυμαστές του να τον αντιλαμβάνονται ενώ περίμενε για το φεριμπότ που θα τον μετέφερε από την Πάρο.

Η φωτογραφία διέρρευσε στα social media και δείχνει τον οσκαρικό ηθοποιό – που έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα – να περιμένει υπομονετικά στην ουρά, ντυμένος απλά, σαν ένας συνηθισμένο τουρίστας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ερωτευμένοι με την Ελλάδα

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, με βάση το νησί της Αντιπάρου, καθώς έχουν και δικό τους σπίτι. Κατά τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο, ενώ ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά από τα καλοκαίρια του στην Αντίπαρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις