Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπράντλεϊ Κούπερ ναρκωτικά: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον εθισμό του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ ναρκωτικά: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον εθισμό του

Μπράντλεϊ Κούπερ ναρκωτικά: «Σίγουρα είχα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή, νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε

Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, που ένιωσε κάποια στιγμή ότι μπορεί να του στοίχιζε τη ζωή, μίλησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον Μπέαρ Γκριλς. Ο 48χρονος σταρ της ταινίας “The Hangover” μίλησε σε πρόσφατο επεισόδιο της σειράς “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge” του National Geographic για κάποιες δύσκολες περιόδους της ζωής του. «Έζησες κάποια άγρια χρόνια;» ρώτησε ο Γκριλς τον Κούπερ στα απόκρημνα φαράγγια της στέπας του Ουαϊόμινγκ.

«Όσον αφορά στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι, όχι όμως ως προς τη δόξα… Αλλά στάθηκα τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο διάσημος ηθοποιός. Ο Κούπερ είχε μιλήσει τον περασμένο Ιούνιο στο podcast Smartless των Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes για τον εθισμό του στην κοκαϊνη και το αλκοόλ, εξηγώντας ότι αναζήτησε παρηγοριά στα ναρκωτικά μετά τον υποβιβασμό του σε guest star στην τρίτη σεζόν της σειράς Alias το 2003 και τη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα που υπέστη στη συνέχεια.

Μπράντλεϊ Κούπερ: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Ο Κούπερ ευχαριστεί τον τότε συγκάτοικό του και επίσης ηθοποιό, Γουίλ Άρνετ, για την ειλικρινή κουβέντα, που είχαν το 2004 και η οποία τον οδήγησε σε μια πορεία ανάκαμψης. Αλλά, όπως ομολόγησε στον Κούπερ, παραλίγο να ξανακυλήσει στον εθισμό του τον Ιανουάριο του 2011, όταν ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα στην αγκαλιά του. «Σίγουρα είχα μετά μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή, νόμιζα ότι «θα πεθάνω», είπε. «Δεν ξέρω, δεν ήταν καλά τα πράγματα για ένα διάστημα, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να συμφιλιωθώ με το ποιος πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω γαλήνη με τον εαυτό μου, και μετά κάπως βρήκα την ισορροπία μου».

Ο Κούπερ κατάφερε να ξεπεράσει τελικά τις δυσκολίες του και διοχέτευσε τις εμπειρίες του στη σκηνοθεσία, ενώ εμφανίστηκε με τη Lady Gaga στην ταινία “A Star Is Born”, όπου ενσάρκωσε έναν εθισμένο στα ναρκωτικά -ερμηνεία για την οποία απέσπασε υποψηφιότητα για Όσκαρ. «Ήμουν πολύ τυχερός με τους ρόλους που κλήθηκα να παίξω. Ήταν μια πραγματική ευλογία. Ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω», πρόσθεσε. Επόμενο στοίχημα για τον Μπράντλεϊ Κούπερ είναι η ήδη αμφιλεγόμενη ταινία με τίτλο “Maestro” του Netflix για τη ζωή του συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπέρνσταϊν, όπου εμφανίζεται με μια μεγάλη προσθετική μύτη. Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν για την «αντισημιτική» μύτη του Κούπερ, αλλά τα τρία παιδιά του Μπέρνσταϊν, έσπευσαν να στηρίξουν τον διάσημο ηθοποιό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις