Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Ο Άσγκαρι ισχυρίζεται ότι έτρωγε ξύλο από την τραγουδίστρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Ο Άσγκαρι ισχυρίζεται ότι έτρωγε ξύλο από την τραγουδίστρια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Όσοι γνωρίζουν τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, έχουν αρχίσει να μιλάνε

Κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους, ο Σαμ Άσγκαρι φέρεται να αποκάλυψε σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον χτυπούσε συχνά, ακόμα και στον ύπνο του. Πηγές που γνωρίζουν τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, αποκάλυψαν ότι ο Άσγκαρι είχε εκφράσει συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Σπίαρς εναντίον του. Όπως αναφέρει το TMZ, στη σχέση τους υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η παρέμβαση της ασφάλειας ήταν απαραίτητη για την εκτόνωση των έντονων διαφωνιών, αλλά ένα συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη χωρίς την παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Σαμ υποστήριξε ότι κοιμόταν στο κρεβάτι τους, όταν η Μπρίτνεϊ φέρεται να ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι. Ο Άσγκαρι απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποτιθέμενο αυτό περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος, συνέπεσε με εικόνες που εμφάνιζαν ένα μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του, οι οποίες απαθανατίστηκαν από παπαράτσι. Παρατηρώντας τους μώλωπες, οι παπαράτσι επιχείρησαν να ρωτήσουν για τα τραύματα, με αποτέλεσμα ο Σαμ Άσγκαρι να αρνηθεί να απαντήσει και να ζητήσει να μην φωτογραφηθεί.

Άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση αποκαλύπτουν ότι η ανησυχία του Άσγκαρι προήλθε από την εμφανή εμμονή της τραγουδίστριας στα μαχαίρια. Υποτίθεται ότι διάφορα μαχαίρια ήταν διασκορπισμένα σε όλη την κατοικία τους, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαράς τους, όπου δικαιολογούσε την παρουσία τους, ως μέσο αυτοάμυνας λόγω αυξημένης παράνοιας. Πηγές χαρακτηρίζουν την Σπίαρς ως επιρρεπή στο να ταράζεται υπερβολικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Η πρώτη ανάρτηση του Σαμ Ασγκάρι μετά τον χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε γνωστή την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Σε μια πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε: «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, και από τα ΜΜΕ, να είναι ευγενικοί και διακριτικοί».

Φήμες για άγριο καβγά

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι τσακώθηκαν άσχημα μετά από μια φήμη ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέρα από τις σωματικές επιθέσεις, τον είχε απατήσει, ενώ μια πηγή ανέφερε ότι ο Ασγκάρι είχε μετακομίσει από το σπίτι τους και ζούσε μόνος του.

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Η πρώτη ανάρτηση της Σπίαρς μετά τον χωρισμό

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε αδιατάρακτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αίτηση διαζυγίου που φέρεται να κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από την Τετάρτη 16 Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο.  Στη φωτογραφία φαινόταν να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία, ενώ χαμογελούσε στην κάμερα. «Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις