Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντάουτσεν Κρους Ελλάδα: Το διάσημο μοντέλο αποθεώνει τη χώρα «απαγγέλλοντας» Ελύτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντάουτσεν Κρους Ελλάδα: Το διάσημο μοντέλο αποθεώνει τη χώρα «απαγγέλλοντας» Ελύτη

Ντάουτσεν Κρους Ελλάδα: Από το 2008, η Κρους βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο

Τις διακοπές της στην Ελλάδα, παρέα με την όμορφη οικογένειά της, απολαμβάνει το διάσημο μοντέλο Ντάουτσεν Κρους, με τις σχετικές φωτογραφίες στις αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να θυμίζουν καρτ ποστάλ. Στις σχετικές εικόνες, το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, παρέα με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, και τα δύο τους παιδιά, καταγράφονται σε χαλαρή διάθεση να απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Μάλιστα, η 38χρονη καλλονή από την Ολλανδία εμφανίζεται ενθουσιασμένη από την Ελλάδα, ενώ σε βίντεο που ανήρτησε με εικόνες από τις διακοπές της «απαγγέλλει» τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Ντάουτσεν Κρους: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διακοπές στην Ελλάδα

Στις αναρτήσεις της Ντάουτσεν Κρους, η ίδια και η οικογένειά της καταγράφονται στη θάλασσα, αλλά και σε αγρόκτημα, να μαζεύουν τα «δώρα» της ελληνικής γης. Σε άλλες φωτογραφίες, οι τέσσερίς τους εικονίζονται σε περιπάτους στη φύση, αλλά και τρυφερές μεταξύ τους στιγμές.

Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling από το 2003, με τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της να εκτοξεύουν αμέσως την καριέρα της στα ύψη. Από το 2008, η Κρους βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ενώ ασχολείται και με την υποκριτική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις