Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ 1-2: Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ 1-2: Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ 1-2: Στην COSMOTE TV

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο «Μάξιμιρ» επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάλεσε τον κόσμο της Ένωσης να δείξει σωστή συμπεριφορά και να σπρώξει την ομάδα για να σφραγίσει την πρόκριση στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-2 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Μάξιμιρ:

Για το πώς άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο οι γραμμές μας βρίσκονταν μακριά από τα μαρκαρίσματα του αντιπάλου. Η Ντινάμο είναι μία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά αν της αφήσεις χώρους. Για εμάς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντινάμο μπήκε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, γνωρίζοντας ότι η Ντινάμο μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της. Θεωρώ πως ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη χαρά του κόσμου της ΑΕΚ, μετά από μία «μαύρη» εβδομάδα, για τη ρεβάνς, τις προειδοποιήσεις από την UEFA και το μήνυμα στον κόσμο: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη. Θέλω να αναφερθώ για το πως μας συμπεριφέρθηκε εδώ ο κόσμος εδώ το κλαμπ της Ντινάμο, ο κόσμος στο ξενοδοχείο και η αστυνομία. Ολοι μας φέρθηκαν πολύ καλά. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων. Ολοι θέλουμε ειρήνη. Θέλουμε ο κόσμος μας όπως μας στήριξε πέρυσι, να μας στηρίξει με τον ίδιο τρόπο και το Σάββατο. Πάντα μας έδινε αυτή την έξτρα ώθηση. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα όπως ήρθαμε και το ματς του Σαββάτου να γίνει με παρόμοιες συνθήκες όπως το αποψινό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις