Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ Γαλανόπουλος: “Για τον Μιχάλη” το γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ Γαλανόπουλος: “Για τον Μιχάλη” το γκολ

ΑΕΚ Γαλανόπουλος: Πανηγύρισε με υψωμένο το μαύρο περιβραχιόνιο για τον Μιχάλη

Ο Κώστας Γαλανόπουλος με τρομερό πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά, μετά από γύρισμα του Πιζάρο, έκανε το 2-1 για την ΑΕΚ, δίνοντάς της μια σπουδαία νίκη.

Αμέσως μετά, σήκωσε ψηλά το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε -όπως και όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, ως ένδειξη πένθους για τον Μιχάλη Κατσουρή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γαλανόπουλος στην Cosmote TV:

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε στο δεύτερο

«Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για τον πανηγυρισμό του που σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πώς θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω».

Για το τι τους είπε ο Αλμέιδα

«Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για το ματς του Σαββάτου;

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Στην έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, σύμφωνα με απόφαση της UEFA, για τον θάνατο του 29χρονου φίλου της «Ένωσης».Οι Κροάτες που ήταν στο γήπεδο σεβάστηκαν και τήρησαν σιγή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Το μήνυμα των ΒΒΒ

Στο μεταξύ, μετά από απόφαση των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση αφήνοντας κενές θέσεις στο πέταλο των Bad Blue Boys για τους Κροάτες χούλιγκανς που συνελήφθησαν στην Αθήνα και παραμένουν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις