Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντούα Λίπα Πελοπόννησος: Ξανά στην Ελλάδα η διάσημη τραγουδίστρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντούα Λίπα Πελοπόννησος: Ξανά στην Ελλάδα η διάσημη τραγουδίστρια

Ντούα Λίπα Πελοπόννησος: Και κάνει θραύση στο Instagram

Στην Ελλάδα βρίσκεται για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι η Ντούα Λίπα, μαζί με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, παρέα με τον γνωστό σκηνοθέτη, βρέθηκαν στις αρχές Ιουλίου στη Σίφνο, με την ίδια να «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο πανέμορφο ελληνικό νησί.

Τώρα, σειρά είχε η Πελοπόννησος, όπου η Ντούα Λίπα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό του συντρόφου της, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 14/8 η εντυπωσιακή τραγουδίστρια «ανέβασε» στο Instagram σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Πελοπόννησο.

«Πλέοντας στην Πελοπόννησο», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ίδια, με την ανάρτησή της να προκαλεί φρενίτιδα στους διαδικτυακούς της φίλους και να αποκτά μέσα σε λίγα λεπτά εκατοντάδες χιλιάδες likes. Στις σχετικές εικόνες, η Ντούα Λίπα καταγράφεται να ποζάρει πάνω σε σκάφος με το μαγιό της, αλλά και στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Η τραγουδίστρια έχει επίσης μοιραστεί φωτογραφίες από τα πανέμορφα τοπία που συναντά στις διακοπές της, αλλά και βίντεο, στο οποίο καταγράφεται να κολυμπά στα κρυστάλλινα νερά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις