Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Μπλάνσετ Πάρος: Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τοπικές λιχουδιές
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτ Μπλάνσετ Πάρος: Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τοπικές λιχουδιές

Κέιτ Μπλάνσετ Πάρος: Μαζί με τον σύζυγό της και την παρέα τους

Τις διακοπές της στην Πάρο, παρέα με τον σύζυγό της και καλούς φίλους, απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ. Όπως και αρκετοί άλλοι celebrities διεθνούς βεληνεκούς, η 54χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Αυστραλία επέλεξε την Ελλάδα για τις φετινές τις καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό να τρώει με την παρέα της στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που εξασφάλισε το site eirinika.gr, η Κέιτ Μπλάνσετ καταγράφεται παρέα με τον σύζυγό της, Άντριου Άπτον, και φίλους, να απολαμβάνουν το φαγητό τους το μεσημέρι της Τετάρτης 9/8 σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Στη σχετική εικόνα, η ηθοποιός καταγράφεται με ένα μπεζ πουκάμισο, τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά και γυαλιά ηλίου, να συνομιλεί με την παρέα της και να απολαμβάνει τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Σημειώνεται ότι Κέιτ Μπλάνσετ και Άντριου Άπτον παντρεύτηκαν το 1997, με το ζευγάρι να έχουν αποκτήσει παρέα τρεις γιους, ενώ το 2015 υιοθέτησαν και ένα κοριτσάκι.

Οι δύο τους, φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι σπάνιες.

Φωτογραφία: eirinika.gr
Φωτογραφία: eirinika.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις