Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πάρις Χίλτον Ελλάδα: Οι «Barbie» φωτογραφίες της από τον Πόρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Χίλτον Ελλάδα: Οι «Barbie» φωτογραφίες της από τον Πόρο

Πάρις Χίλτον Ελλάδα: Η «χρυσή» κληρονόμος ποζάρει για τους 24 εκατομμύρια ακολούθους της από ένα σκάφος

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει και η Πάρις Χίλτον, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, μέσω φωτογραφιών της με φαν από τις Σπέτσες. Τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Αυγούστου, η διάσημη κληρονόμος ανέβασε τις πρώτες τις φωτογραφίες στο Instagram. Μέσω του προφίλ της, η Χίλτον μοιράστηκε με τους πάνω από 24 εκατομμύρια ακολούθους της, πολλά στιγμιότυπα από τη χώρα και συγκεκριμένα από το νησί του Πόρου, στα οποία η ίδια ποζάρει από ένα σκάφος με το μαγιό της. Φορά ένα ροζ μπικίνι με ψηλά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Σε μια από τις φωτογραφίες, κάνει ντους με ένα λάστιχο  που υπάρχει στο σκάφος. Τέλος, φωτογραφήθηκε και μέσα από τη θάλασσα, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της. «Μπικίνι Μπάρμπι» γράφει στη λεζάντα και έχει προσθέσει στην τοποθεσία της ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Μια μέρα πριν, η Πάρις Χίλτον και ο αγαπημένος της, Κάρτερ Ριμ, επέλεξαν να κάνουν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)


Οι διακοπές στο σκάφος

Το ζευγάρι φαίνεται πως κάνει ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας. Το προσωπικό του σκάφους, το οποίο ενοικίασε το ζευγάρι, ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα μαζί τους στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Υπέροχες στιγμές στο κατάστρωμα με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ρόιμ. Ήταν τιμή μας που σας φιλοξενήσαμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις