Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λούρδη Λεόν Instagram: Η κόρη της Μαντόνα σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λούρδη Λεόν Instagram: Η κόρη της Μαντόνα σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Λούρδη Λεόν Instagram: Βγήκε από τα ρούχα της προκειμένου να διαφημίσει τσάντες

Μία ακόμα άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, η οποία… βγήκε από τα ρούχα της προκειμένου να διαφημίσει τσάντες. Έχοντας πάρει μαθήματα από την πρωτοπόρα μητέρα της, η 26χρονη φαίνεται πως κατέχει την «τέχνη» του να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, με τις σέξι φωτογραφίσεις της, αλλά και τις «αμφιλεγόμενες» κατά πολλούς επιλογές της, να γίνονται θέμα συζήτησης. Τώρα, το μοντέλο, χορεύτρια και τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» με μία «καυτή» φωτογράφιση, στιγμιότυπα της οποίας «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram, προκαλώντας έναν μικρό… χαμό.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας, Dion Lee, παρουσιάζοντας τη νέα κολεξιόν του με τσάντες. Στις σχετικές φωτογραφίες, η Λούρδη Λεόν ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό, με τις τσάντες του Dion Lee να καλύπτουν τα… άκρως απαραίτητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Υπενθυμίζεται πως η Madonna πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Ένα μήνα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η Madonna με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τόσο στην οικογένειά της όσο και σε όσους την στήριξαν. Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της: «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να αναλογιστώ. Ως μητέρα μπορείς, πραγματικά, να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα – φαινομενικά – ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson, ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο “τρίγωνο” λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο, γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια. Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε με φωτογραφίες από τον 17χρονο υιοθετημένο γιο της David και την 26χρονη κόρη της Lourdes.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις